Friday, 22 July 2016

Open House featuring Birthday Girl



It's a wrap! Hahaha

Alhamdulillah, open house hari Ahad yang lepas berjalan dengan lancar. Begitu juga dengan birthday girl and birthday boy selebresyen. Birthday boy adalah birthday Ikmal Firdaus sekali, my lil bro. So sambut sama sekali la.

My crib was really super crowded. Full house derr!!! Mana taknya full house. Geng aku bertembung dengan geng2 adik aku. So rumah pun sesak dah dengan tetamu. Paling ramai tetamu dari jemputan aku lah. Semua nya dari GMI, Bangi. Bopreng boprengs jemmai semua aku invite datang serbu rumah aku. Pastu geng2 adik aku mengabil kesempatan untuk "cuci-cuci" mata usha member2 aku. Overall Asy la yang menjadi sebutan ramai. Ada yang kata handsome la, putih la, tinggi la, apa lah. Boleh diakatakan Mr. Perfect 10 la gituww. Kembang kempis Asy hahaha.

Serious aku berpuas hati gilaa. Yelaa, dah lah masih dalam bulan Syawal, plus birthday aku time weekend tu jugak. So aku pun jenuh la memujuk si Ibu tersayang tercinta untuk mengadakan makan makan Aidilfitri untuk kawan kawan. Dah lama aku berangan nak bawak orang GMI ni datang umah aku. And yes, that 17th July 2016 was the perfect date and day to bring them all to my crib. Plus a birthday party celebration too! Hashtag Hana turns 20th! Alhamdulillah yeayyyy!

Sepanjang hari Ahad tu memang senyum je aku. Bahagia betul aku, walaupun pakwe kiteww Ichibukai tak datang. A bit sad laa. Nas lah, kata nak bawak "hadiah" bagai. Tapi at last he came alone. Sembang je lebih. Puihhh!

Bila disoal siasat Ichibukai, Ichibukai kata dia memang nak pergi tapi tertido. Dia dah bagitahu Nas kalau nak gi umah Farhana kejutkan dia. Tapi tup tap tup tap Nas datang sorang je. Which means Nas tak kejutkan dia. Ishhh LMFAO betull la Nas ni!!!! He should come to my house laa. He should! He should! Yes he should!!! *sorry sis sensitive sikit*

Apa apa pun aku terpaksa move on and have fun with the day. It's my first open house with GMIans. Plus its my two decades birthday celebration too. Don't spoiled it with those stupid things. At least Ichibukai still the first person who's wished my birthday tho. Hahaha. Thank you Ichibukai :)

Okay so tu je laa nak sembang pasal refleksi Open House kat rumah aku ni. Thanks so much kepada kedua ibu dan ayah aku, sebab dah prepare and masak macam2 untuk para tetamu ni semua. Without them, tak de la Open House plus Birthday celebration ni. Syukur Alhamdulillah for this lovely family, Ya Allah :)


0 Komentar:

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*