Saturday, 9 January 2016

It just a number



Hai uolls. Guess what? I got 5A and 3B for my sem 3 CGPA pointer!!!

*eleh 5A je pun, dah nak bangga*

Duhh hello, my dear Haters. Kau tak tahu how struggles I was wanna score A tu semua. Subjek tough tough okayyy. GMI punya subjek bukan macam IPTA/IPTS lain. GMI ni yg Diploma dah ghope budak Degree study nyaa. Hahaha. Mahu tak juling stay up study sampai tak tido!

Alhamdulillah. Usaha dan doa selama sem 3 ni berbaloi jugak. A lot improvements jugak lah from sem 2. So yeahh overall my GPA is 3.60 and my CGPA is 3.27. Why bother tho with those number? It just a number. So chill.

For my geprengs and boprengs who's score a dean's list, well I wish uolls a big congratulations! You nailed it bro, sis! *applause and cheers* Gempak ahh korang punya pointer! 3.5, 3.6, 3.7, 3.8, 3.9 and 4 flatttt ~ wowwww... O_o

For those who not, sokay babe. I feel u guys. Rezeki ada di mana-mana. Mana yang ada peluang lagi tu, silalah buat elok-elok utk semester akan datang ye. Jangan putus asa. Kena sentiasa ingat, Allah itu Maha Perancang dan Maha Pemberi Rezeki. Hanya bertawakal saja pada Dia okay? Okay cer senyum sikit, tamau monyok-monyok. Tamau masam-masam gitu. Hahh kan manis tu bila senyum :)

So yeah, I'm gonna heading to my 4th Semester in GMI. I called it as my Senior Sophomore year for me. Hahaha. Wish me good luck, okay? ;)

*p/s: Can't wait to meet my fellas! ^_^ Especially my dearest personal parkour and freerun trainer, Ichibukai ^3^ Hewhewhehe. Apa khabar lah Ichibukai tu? Haihhh :)

0 Komentar:

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*