Thursday, 17 December 2015

Red alert. Flashing lights. Yellow caution tape.



Speechless

Yup. Speechless ~

Only speechless I can describe right now.
Where I need to start huh? From left to right? From right to left? From back to front? From front to back? From top to bottom? From bottom to top?

Speechless in my current situation is; the fellas, the dudes, the boys who I currently be friends with are absolutely going mad and drive me super damn crazyyyyyy!!!! I had to admit, I've got many confessions about love, heart-to-heart feeling, just be friend's oath and so on during these week from them.

Ingat nak ws Ichibukai pasal choco jar yang aku buat petang tadi. Tapi bila aku nak click je nama dia kat list ws aku, tindakan aku automatic terbantut once I saw his ws picture. His current ws pictureee. It was me and him in that picture! Me and him! I repeat, only me and him in that picture. His ws picture!

Like, S E R I O U S L Y ? ? ? O_o

Mimpi apa pulak lah si Amir ni letak gambar ws aku dengan dia ni?! I absolutely have no idea where the hell he got that picture. And his current ws status is red heart emoticon and a bear emoticon. I assume that the bear is for the Pretty Brown Eyes, cuz yesterday I ws him and blame him for always mengaku yang dialah Pretty Brown Eyes yg aku dok sebut2 kat wechat dulu. Menjerit-jerit la aku sambil tekap muka kat bantal busyuk ni. Pukul-pukul tilam ni tanda untuk meng-express kan feeling aku time tu.

Aku screen shot details ws dia, maksudnya boleh nampak gambar and status dia tu, and send it to Shazlin. Shazlin pun terkezut. Aku ni lagi lah, tak cukup nafas jadinya. Shazlin nasihat kan jangan ws dia dulu. Jangan tanya pasal gambar tu lagi. Just wait utk dia yang ws aku dulu and tengok la dia confess ke tak. Lin cakap, I need to play smart with this kind of situation. Maybe it is a trick. Who knows? Tapi kalau betul pun, kalau amir betul-betul maksudkannya from bottom of his heart, dia sendiri yang akan make first move untuk ws aku. I don't have to rush ask him about those picture and status. Let him explain himself about those things. All I have to do is just react normal and pretending tak nampak gambar tu. Normal? Buat-buat tak nampak? How can I have to react normal bila dah 'earthquake' macam ni?! T_T How can I pura-pura tak nampak gambar tu sedangkan diri I sendiri yang berdiri kat sebelah dia dalam gambar tu?! Can you tell me how????!?!?!!

Is this a dream? Is this a fairy tales? Is this a wonderland?
or...
Is this a torture?

I simplify benda ni, handfon dia kena hijack by someone. Mesti ada orang main handphone dia ni pastu tukar gambar ws dia. I bet it's Nabil. Yeahhh Nabil. Yes, you are Nabil. Mesti Nabil ni usik handfon dia. Tapi Lin suruh aku Husnudzon and be patient. Huhuhu sabar ye Farhana. Kita tunggu, tengok esok jadi apa pulak.

Okay now, aku rasa puas sebab dalam luah kat sini. Agak sekian lama jugak tak bebl kat sini kan. Hahaha. Okay sis nak cauw dulu. Nak relaxkan diri ni. Effect kejutan dari Ichibukai belum habis reda lagi. Mohon untuk undur diri dulu ye. Thanks for read this midnight thoughts. Adioussss ~

0 Komentar:

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*