Monday, 14 September 2015

le' Brown Eyes (Part 8) : Farewell Message



Hai guysss. I have great news!!!

My Pretty Brown eyes is heading to Scotland, UK by tomolooooo!!!

Wahh wahhh *tepuk tangan!*

Well, aku nak cakap yang aku sangat terharu dan sangat sangat sangat bangga dengan Nazhif. Huhuhu. And aku rasa sangat bersyukur sebab dapat kenal dia. Yelaa, dapat berbisnes jual hoodies dengan dia lah paling best. Teringat pulak semua moment aku jumpa dia bagi payment and details and amik hoodie tu semua. Oh maiiii. Sekejap nya masa berjalannnn. Esok dia nak fly ke UK dah huwarhhhhh T_T

Taktahu nak kata apa dah, sebab yeah I really surprizess gila bila dia bagitahu dia nak fly UK esok. Tu pun nasib baik aku ws dia tanyakan pasal hoodie customer untuk bulan Sept 2015 ni. Kalau aku tak tanya, memang tak lah dia nak reply ws gua lagi lepas ni. Fuhhh kira last min jugak lah aku ws dia. Kalau tak memang number dah tiada dalam perkhidmatan laa.

Tadi ws dia, dia kata hoodie tu esok adik dia Naim akan hantarkan. Hahaha. I hope I can recognize Naim. Bcoz yeha, I used to stalk all Nazhif's siblings and also his parents instagram. hewhehew :P So I kinda know which Naim is. Hopefully then...and Nazhif also told me that after me and Shazlin need to contact with his gepreng, Yaya to deal with the upcoming hoodie preorders. And I was like, "Ouhhhhhhkayyyyyy"

That's mean I have to officially contact with her asking the update about hoodie, like I used to do to Nazhif before? Yeahhh it is! Hahahaha mampus aku nak kena berbisnes dengan awek dia pulak. Apa lah si Nazhif ni cerita kat awek dia pasal aku ni kan? Yelaaa, sepanjang 8 bulan lebih aku berbisnes hoodie dengan Nazhif, dah macam macam aral melintang aku hadapi masa berbisnes dengan Nazhif ni, agaknya apalah Nazhif ni cakap kat awek dia ye? Well, I can't predict it.

So yeah, Nazhif is going to Scotland, UK tomorrow. Hahaha I'm still shock okayyy with the news! T_T Terharu, bangga, bersyukur, gembira, sedih semua aku rasa sekarang ni. Well, just nak wish may you get what you want in you life, Nazhif. Have a safe flight tomorrow. Insha Allah, I and Shazlin gonna take a good care of your hoodie business :D Have a save journey. And yeahhh say "Hi" to Harry Style okayy ! Hahaha :D

I'll see you when I see you, Pretty Brown Eyes ;)

1 Komentar:

  1. Hello Farhana, Farhana here hehehe ^^

    btw Ieka datang blogwalking dan boleh check http://dunia-iekafarhana.blogspot.my/2015/09/senarai-url-peserta-blogwalking-edisi.html

    dan Ieka minta maaf sebab takdapat sambutan dan terima kasih join :)

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*