Sunday, 9 August 2015

le' Brown Eyes (part 7)



Hai uolls.

Jumaat lepas sis jumpa Pretty Brown Eyes sis. Oppss! Sis punya ke? Hahaha. Yelaaa, sis punya lah. Sis sorang je yang panggil dia Pretty Brown Eyes. Actually nak jumpa dia hari Khamis tapi terpaksa ditundakan pada hari Jumaat. Sebab my partner, Shazlin busy sikit hari Khamis tu. Dia buat open house. So sis punya plan nak balik Puchong malam hari Khamis tu pun terpaksa dibatalkan.

Jumpa Pretty Brown Eyes sebab nak discuss pasal supplier hoodie. Around 330pm, jumpa dia kat Golden Finger Cafe. Yeahhh, I and Shazlin are officially take over the GMI hoodies! Whoot whoot whottt ! *make some noise* :D Okay it is truly honour to be your distributor, Nazhif *kenyit mata sikit :P* Well, lepas ni semua GMIans will looking forward to me and Shazlin for the hoodies. Especially to the junior. I know they are salivating to grab the hoodies.

Nazhif kata, for the first preorder ni *August-September batch* he will help me and Shazlin arrange about the supplier. Macam yang sebelum ni laa. We olls collect the preorders and he will help us supply the hoodies to customers. The place still the same, Golden Finger Cafe. Hehehe. Secara tak sengaja tempat tu jadi unofficial port kami mengedar 'barang' kepada pelanggan.

Once dah dapat jumpa Pretty Brown Eyes tu, sis apa lagi. Happy tu of coz laa. Lama kut tak jumpa dia. Last jumpa pun last sem masa bagi hoodie lebih kat dia tu. Pastu dia dah habis FYP terus takde jumpa dah. Mula mula sis samapai cafe dulu jumpa dia, Shazlin belum sampai lagi. So I take a chance tanya khabar semua, what's his update and bla bla bla. Then Shazlin datang we all proceed to the business talk. Dalam kepala sis, dah bermacam macam soalan customer pasal hoodie sis listkan nak tnya pada dia. Sekali tanya, pum pam pum pam dia jawab. Sis pun dengar lah dengan tekun jawapan dia tu. Focus tu of coz laa. And his eyes, of coz...such a beautiful brown eyes *blink blink blink gitu :3* plus the beautiful curl of his eyes lashes. Awwhhhhohohohohho CAPTIVATED *okay enough!*

Hahahaha

Then habis meeting, sis terus balik Puchong. Sampai Puchong pukul 4.45pm. Tengok katil dalam bilik terus mengantuk. Then sis pun dating with my fancy bed :)

Okay that's all for now. Nazhif sis update lagi okayyy. Adiousss ~

0 Komentar:

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*