Tuesday, 28 July 2015

Hipster at GMI


Hai uolls *waving*

Today is my first day for my semester 3 at GMI. Well, memandang kan GMI dah ada new rules about the dress code, makin hipster bebudak hari ni aku tengok. Kalau dulu pergi kelas semua berbaju uniform kilang biru tu, or maroon bagi budak A level. Tapi hari ni, hahhhh kau macam nak pergi keyell je gayanya bebudak ni. Dari atas sampai lah ke hujung kaki semua stok stok branded depa pakai. Mana tak nya aku "fuhh fuhh" tengok dorang bergaya ke kelas pertama hari ni.

My ootd? Hahaha i'm still stick with the baju kilang biru tu. Bangga sikit wehh pakai baju kilang tu. Biar pi budak junior tahu aku ni hakak seniyorrrrr kat GMI *Senior ke? baru sophomore sis* Hahahaha :P. Once i pakai baju kilang tu biasa lah, ada jugak yang still "suit suit" "fuyoo fuyoo" kat sis kata "Ehhh...Dia pakai baju biru lagi wohhhh!" LOL Baru lah RARE kan? Junior tak ade uniform ni. Wekkkk :P

Lunch tadi lalu kat kafe hawa dengan Ecah and Alep. Deme pun pakai uniform jugak. Once bila kami lalu kat kafe tu semua mata-mata kat situ hala ke kami. Fuhhhh time tu rasa macam retisss jalan kat red carpet bhaiii hahahaha :P XD All eyes on you katanya! Of coz la dorang tahu kami ni sophomore hahahaha. *Berlagaknya kau nyahhhh -.-*

Kelas aku hari ni pagi je. Takde kelas petang. So boleh la sis relax sikit. Penat pulak cuci mata tengok environment baru kat kampus ni. Sis nak bagutahu ni. Sekarang sis tengah berkolaberasi dengan brader Siddiq Harry nak jual t-shirt GMI kat kampus ni. Just a simple t-shirt, a round neck t-shirt, navy blue color. Kalau nak order uolls boleh contact sis. Nanti sis sebarkan memorandum ke semua group ws okay?

And about hoodie pulak, malam tadi contact Nazhif dah. Nazhif sekarang sedang busy dengan outstation a.k.a sedang menjalani activity Camp Gel MARA kat Perak. No wonder la sis ws dia siang siang dia tak on ws. I thought dia tukar number. Rupa nya tengah bercamping. Okay then malam tadi baru sempat dia reply ws sis, bagitahu yang dia busy lagi dalam minggu ni. In sha Allah minggu depan sis and Shazlin will meet him to discuss about GMI hoodie. Cepat cepat lah balik ye Nazhif :D Taksyabar nak jumpa hihihihi *tutup mulut* 

Okay that's all laa nak borak hari ni. Now, sis nak cari idea macam mana nak balut hadiah untuk roomate sis ni. Sis dah beli hadiah untuk dia tapi belum bautkan lagi. So sekarang terpaksa tanya sistur Pinterest kita, cari idea nak buat present wrapping. Okayy nanti sis update lagi ye kat sini. Assalamualaikum ~ ~ ~ ~ ~

2 Komentar:

  1. tak sabar nak tgk present tu hehehe

    ReplyDelete
  2. Dari Segmen blogwalking Ieka Farhana :)
    Sori lambat sampai
    http://amaraz23.blogspot.my/

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*