Sunday, 26 July 2015

Busyness Woman at GMI


Hai uolls. Hahaha.

Hari ni aku sedang menikmati saat saat, minit minit, jam jam terakhir di rumah aku sebelum berangkat ke tanah jajahan, GMI. Ughhh malas doh nak balik hostel. Hahaha dah syok sangat kut jadi bibik tanpa gaji kat rumah ni selama sebulan lebih. Nak start sem baru pun malas. Okay barang pun semua dah siap packing. Malam ni iolls berangkat lerr.

Nak tahu tak...

Belum balik GMI lagi my handphone dah tung tang tung tang dengan ws daripada unknown GMians, asking about hoodie and GMI t-shirt. Alahaiii nak, sabar nakkk. Sis belum sampai GMi lagi ni. Nanti sampai GMI sis nak kena kemas hostel apabenda lagi huhu. Preorder sis open next week okay. Sis akan sebarkan memorandum ke seluruh pelusuk kampus GMI tu pasal hoodie and t-shirt okay. Number telipon sis pun akan sis sertakan pada memorandum tersebut. Sabar ye anak anak. Sis tahu sekarang uolls dah boleh bergaya sakan ke kelas nanti. So mesti uolls nak pakai hoodie and t-shirt GMI ni an an annn annn Hehehehe :D

Pasal hoodie tu satu hal. Sis kena jumpa, meeting dengan tukang design hoodie tu dulu then baru boleh lancarkan memorandum untuk uolls. Kena deal dulu dengan Nazhif, minta number telipon supplier and everything. Hoodie yang sem lepas lagi tak settle lagi. Still ada 3 hoodie belum bayar kat Nazhif lagi. Hmm...nanti kita bincang ye Nazhif. Ohh yaa, sis kena ws Nazhif, ask him bila free. Dia yang kata nak jumpa lepas sis register sem baru ni. Tapi dia kata nanti set date. Okayyy just follow u jelaa, Nazhif.

And about the T-shirt, sem lepas punya batch pun sis belum dapat lagi barangnya. Customer sudah bising bising tanya mana baju, mana t-shirt, nak pakai pergi kelas laa, nak pakai pergi dating laa, nak pakai pergi jenjalan laa. Macam macam ahh dorang tu. T-shirt ni pun kena tunggu supplier tu jugak. Haiyaaa sabar jelah sis -,-

Seriously, sis kena meeting, open table dengan dua orang brader ni, settle kan semua isu isu tersebut. This is business bro. I don't mess around! *huhhh marah ke sis? Sabar sis :)* Hahahaha. Sokay laa chill la, sis acah acah je tu. Okay dear u both of you, yang kacak handsome bergaya, please cooperate kindly and communicate regularly with me and update me about this thing. This is all about your products. They all are your customer and I'm just your runner. It is to be honour for me to take care every single thing about their orders *berlagak pulak minah ni :P* 

Okay that's all for now. Hopefully dapat jumpa dua orang brader ni dan settle kan masalah ni dengan segera ye :) Okayyy I'm heading to GMI now. See uolls at German okay! *waving*

0 Komentar:

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*