Tuesday, 16 June 2015

Enchanted to meet you *^o^*




Hey babes. I'm just finish my English for Specific Purposes 2, which was soalan dia sangat menyaiko kan kepala untuk jawab. Huhu. Okay past is past, enough with that bullshit discussions.

Nak cerita hari ni *bukan hari ni je malah tiap-tiap hari!* aku asyik nak cari mana Nazhif je. Sebab hari ni hari kedua external FYP presentation. Tadi pergi hall exam kat KT3, tingkat bawah tu riuh dengan sem 6 PDM tengah prepare utk present. Nampak dorang punya product tadi gempak gempak siaaa. O_o Seriously captivated tengok dorang punya projek. Then, aku pun apa lagi. Mata ni melilau ahh cari mana Pretty Brown Eyes aku ni. Aku just nampak Siddiq *kawan dia yang jual kasut and T-shirt GMI* Shafiq Jafri, Kak Letty, and so on yang seangkatan sama kos dengan mereka tu. Aku pun kebetulan lalu sebab nak pi dewan exam. Kalau xde hal tadi dah lama aku menyemak kat situ usha dorang present.

Malam tadi aku ada ws si Nazhif ni, tanya khabar and so on semua. Subuh tadi check dia bagi aku blue tick je! Okayyyyy T_T Dia letih kut semalam stay up kat bengkel. Tak menyempat la kut nak reply ws aku. Okayy takpe saya paham, sayang :) Itu satu. Lagi satu, pagi tadi otw pi KT3 aku ws dia lagi, wish "Good Luck" and so on. Bagi kata kata semangat lah katanya. Pukul 12.30pm aku habis exam, check handphone, buka ws, dia bagi blue tick lagi. Halahaiiiiiii T_T okayyyyyy > v < Maybe dia tengah present kut, or maybe terlalu gemuruh nak present? Kan? Mana tahu hahaha...

Hmm...

Idk lah. Sense aku terhadap dia tu kuat sangat. Tu laa crush lagi kat orang. Kan dah susah sekarang ni. Too fragile tho, Farhana! U need to be stiff. Stiff as pendulum ball. Stiff like Divergent and Insurgent. Okay dah merepek dah dia. Hahahaha -_-

Okay aku nak study Calculus. Esok paper calculus pulak. Mampus nak jawab apa kalau tak struggle subjek ni. Huhuhu okay byeee ~

0 Komentar:

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*