Tuesday, 12 May 2015

Baby face and Le' Brown Eyes (part 5)


Hai uolls. Lama dah kan tak borak kat sini. Almaklum la akak hoodie ni busy bebenor. Seriously, Mac and April was super hectic month for me. Plus kalau nak online blog pun payah, sebab line ternettt macam siput -_- Macam macam cerita best masa bulan Mac and April. Especially bulan April hari tu ada GMI Open Day 2015 and Tun Dr. Mahathir was coming to GMI yoooo!!!! Hahaha. Nanti lah. Next time aku cerita kat sini ye. Hari ni kita cerita pasal perihal yang baru saja berlaku tadi. Well, tengok tittle pun dah tahu kan. Tak lain tak bukan its about my Pretty Brown Eyes a.k.a Theo James.

I bet you guys dah boleh predict. I baru lepas jumpa dia. Hahaha. Well, of coz it's about hoodie. It's always about hoodies. No such things. Tapi I ada cerita lain dulu sebelum cerita pasal Nazhif ni.

Tengahari tadi, cuaca panas bak hangggg >_< okkk, tengahari tadi Myra cerita kat I yang semalam masa lunch dia nampak Thaqif *kawan Nazhif yang sama buka hoodie dengan I masa Open Day lepas* and Nazhif and the gang. Watefishhhh! Myra nampak Thaqif, Thaqif yang super damn kiut miut yang berbisnes sama sama dengan I masa Open Day yang lepas tu?! Kat Golden Finger? I yang berbisnes sekali dengan dia pun tak pernah2 lagi nak terserempak ke, langgar bahu ke apa pun dengan Thaqif lepas Open Day habis. Myra yang secara kebetulan ni pun boleh terserempak dengan Thaqif berkali kali. The heck mannnn!!!! This is not fair!!!! Cmon man. Ughhh. And paling tak boleh bla, si Jihah *girl yang gedik tolong I masa Open Day, but I appreciate her help* boleh cakap kat Myra "Ohh tu ke Thaqif? Kita pun minat dia jugak la." Watehell man! Luckily she said that to Myra, not in front of me. If she said that to me, I would be very pleasure to reach up and twist the girl's arm out of its socket, HARDER! Omaigaddd I hate you, Jihahhh!

Ishhh sibuk je nak minat Thaqif aku yang super damn kiut miut tu. Hermmmmm *mendengus geram* Ishhhh jealous nya dengan Myra and Jihah. Mereka dapat jumpa Thaqif. Dapat tengok muka Thaqif yang comel macam baby face tu. HOHO. Cemburu nya saya!!! >_< Yelaaa...habis je Open Day tak jumpa langsung Thaqif or crew crew ShSneaker yang lain. Except Nazhif, yelaaa Nazhif jelaa yang selalu aku jumpa. Eeeeieiiiiii jealousnya sayaaaaa!!! Hahaha tulah yang dinamakan rezeki, Farhana :)

Okay habis satu cerita tu. Okay now, cerita pasal Nazhif pulak. Well, as usual jumpa Nazhif je hoodie, hoodie je Nazhif. Lalalalalalala...And as usual, his eyes was glowing and shine bright like a diamond in the skyyyy...hahaha. I jumpa dia untuk pass payment and details about preorder hoodie. And then dia buat calculation sikit lepas I bagi payment and details tu. Maybe dia nak calculate sekali dengan order yang dia dapat kot. And then kan suddenly he ask me for a calculator. Then I said I tak bawak. Pastu dia minta calculator kat handphone I. And yaa, I pun nak taknak je bagi. Pastu I kata lah kat dia, I malu nak bagi dia pakai handphone I yang buruk ni. Duhhh of coz, he's a iPhone user. Lastly, I bagi juga. Dia nak pakai calculator kejap je pun. Relax laaa, alahai Farhana -__-.

Last Friday ada jumpa dia jugak. Dia kata sampai 15 May 2015 ni last preorder hoodie untuk sem ni. And after next preorder he will officially let me take over everything about hoodie preorders. Paling sedih dia kata dia dah penat dah nak amik order, dengan project FYP yang tak siap lagi. Hmm.. :\ Well, too bad tho. It's sound like he saying "Goodbye" to me. HUHUHU T_T Ya of coz, in less than 2 month he will be finish his Diploma and next year he will graduate as Engineering in Product design Manufacture and of coz he will leave GMIan lifes. And of coz I will be miss him so bad. So so soooooo fukcing bad V_V

Well, I hope this is not the end. I hope kita still boleh contact lagi even tho you dah nak habis diploma ye, Nazhif. Nanti nak kahwin, jangan lupa invite I ye Nazhif. I nak tengok lawa ke tak wife u tu nanti. Hahahah. Okay that's all from me today. Thank you. Byeeeeee ~

0 Komentar:

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*