Sunday, 12 April 2015

Fast 7 with JT


Dude semalam kan aku hang out dengan Justin Timberlake lagi! Wuhohohohohohoho...

Haha happy la kau jah!!!


*The one who always pick fights ^3^*
Sebenarnya satu jam yang lalu aku dah typo post cerita macam macam pasal hang out semalam. Tapi tetiba line internet macem haremmm, so aku pun skip untuk proceed page refresh. I thought dia terus save kat dalam draft. Rhoopenyaaa dia tak save! Perhhhh sabar jelaa aku taip berjela jela punya happy moment tadi, poof! dia hilang macam tu je! T_T alahaiiii...

So untuk share sikit kegembiraan hari semalam, saya hanya mampu post sekeping gambar kat atas tu je. v_v Takpe lah kalau aku tak share semua happy moment kat sini. Biar aku sorang jela yang tahu. Lagipun bukannya ada orang pun nak baca blog ni kan. Krikk krikk je kan. Huhuhu. Sokayyy.

Honestly, semalam saya bahagia sangat. Thanks, Justin. I love you! ^3^

0 Komentar:

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*