Sunday, 12 April 2015

Fast 7 with JT


Dude semalam kan aku hang out dengan Justin Timberlake lagi! Wuhohohohohohoho...

Haha happy la kau jah!!!


*The one who always pick fights ^3^*
Sebenarnya satu jam yang lalu aku dah typo post cerita macam macam pasal hang out semalam. Tapi tetiba line internet macem haremmm, so aku pun skip untuk proceed page refresh. I thought dia terus save kat dalam draft. Rhoopenyaaa dia tak save! Perhhhh sabar jelaa aku taip berjela jela punya happy moment tadi, poof! dia hilang macam tu je! T_T alahaiiii...

So untuk share sikit kegembiraan hari semalam, saya hanya mampu post sekeping gambar kat atas tu je. v_v Takpe lah kalau aku tak share semua happy moment kat sini. Biar aku sorang jela yang tahu. Lagipun bukannya ada orang pun nak baca blog ni kan. Krikk krikk je kan. Huhuhu. Sokayyy.

Honestly, semalam saya bahagia sangat. Thanks, Justin. I love you! ^3^
Friday, 10 April 2015

Justin Timberlake


Assalamualaikum!!! Apa khabar uolls *senyum semanis manis manis manis buah kurma* Hahahaha :D :))

Eleehhh tahu tahu la, kalau dah peragai macam ni. Ada cerita best letew nak share kat sini. HAHAHA

Semalam kannnn...
semalam kannn....
semalam kannn...
Ihihikhikshiks...*sorry if I annoy uolls*

Okay here we go.
Semalam cik Farhana ni candle light dinner lagi dengan Justin Timberlake dia. Hihihihi. *tepuk tangan uolls. Taniah cik Farhana!!! pftttt* Rasa gembira nya sampai hari ni tak hilang lagi. Semalam aku ada meeting club LEGA *LEGA stands for Lensa Graphic and Animation* Macam kelab fotografi la katanya. Aku saing dengan Akma sekali. Kami pergi meeting tu pun sebab nak 'bayar hutang' untuk T-shirt LEGA yang baru tu. Exco exco tetinggi sudah bising macam along minta hutang utk segera langsai kan bayaran ni semua. Kalau dilewat lewatkan memang xde T shirt kelab la for this sem. Sian pulak kat mereka yang sudah lama bayar tu. HUHU.

Meeting start pukul 8pm. Aku dengan Akma datang pukul 8.30pm . Hahaha memang Melayu betul! Dengar dorang bagi penghargaan for those MPU4 punya batch sebab LEGA menang untuk MPU4 for this. Congratesss LEGA!!! :D. Then tup tap tup tap pukul 9pm. Akma need to go for another meeting  *busy bebenor akak Sarawak ni* Then tinggal lah saya keseorang dalam meeting tu sambil memerhati LEGArians yang aku tak kenal langsung. Kecuali Halimi, sebab dia classmate aku. And guess what? Justin Timberlake pun datang meeting tu jugak. Hihihi. Dia duduk 5 meter dari kanan aku. Halahaiii time aku rasa rama-rama sedang berterbangan kat perut aku. Nak pandang pun tak berani sebab dia terlalu handsome untuk aku pandang lama-lama. bahahahahahaha.

*lower your gaze, Farhana!*

"cik Farhana ni hati kuat dan sado dan bullet proof  macam Divergent..."

Meeting yang membosankan. Dah lah sorang je. Plus lapar tahap dewa pulak tu. Huhuhu. Nasib baik adik aku layan aku kat whatsapp. Aku pun lepas lah ketidakpuasan hatiku ini. Pastu gosip la dengan dia pasal Zizang and Justin Timberlake ni.

Perfect 10pm, meeting bersurai. Walawehhh saat yang di nanti nanti kan telah tiba. Perut ni tak sabar minta di isi. Aku dah janji dengan Justin Timberlake nak dinner sama. Tapi kena tunggu dia naik hostel, mandi and siap-siap dulu. Sebab dia baru balik dari jungle tracking kat Ayer Hitam, Puchong. *Shet! dia pergi Puchong bukan nak bgtahu aku!* So aku pun tunggu la dengan sabar sampai pukul 10.45pm. Makk aihhh, perut ni dah nazak. Kafe jap lagi pukul 11 dah tutup. Dah penat tunggu si JT ni bersiap semua, aku pun decide nak pergi kafe, order nasi, then bungkus makan kat hostel je.

Sampai kafe, baru je nak pergi order tetiba Justin call. Dia call tnya aku kat mana semua and bla bla bla. Dia kata dia nak turun hostel dah ni. Pastu minta order kan nasi goreng kampung, nasi lebih plus nak telor mata kerbau. *perhhh besar jugak selera kau ehh* Lepas order, dia datang kafe. Sambil tunggu makanan tengah masak, aku dengar lah cerita dia pergi jungle tracking tu. Bersungguh betul dia cerita kat aku. Tapi aku pulak dengar macam acuh tak acuh je. Bukannya aku tak minat nak dengar cerita dia tu. *Seriously?! Jungle tracking bro. It's my addiction!* Cuma aku shaking sebab aku dah lama tak jumpa dia, beborak, citer macam-macam dengan dia. In other word, I miss him so bad!!! T_T. Bersyukur sangat sebab dapat dinner dengan dia semalam tu.

Pastu semalm dia belanja aku beverages. Air kiwi cawan besar dia belanja kau!!! hahh jenuh la cik Farhana nak habiskan nya. Makan sambil tu borak borak dengan dia, share story masing-masing, tanya khabar semua. Halalahalahlahalahaiii...tipu la kalau aku tak shaking macam orang gila semalam. Nasib baik aku masih waras lagi untuk tak lompat macam kanak-kanak girang kat kafe tu. hohoho. We talk, we share, we laugh, we smile, arhhhhh best moment laaaa. ^_^

Until 0000am. Well, sudah tiba masa untuk Cinderella balik ke hostel nya semula. Kalau tak kang, tak sempat nak cover line muka bertukar jadi huduh semula. bahahahaha. *berangan jelaa makcik ni!* Otw balik hostel tu, bernyanyi nyanyi kegirangan la aku. Terlompat lompat sambil tepuk kaki hahahaha. Gila kau tak lena aku tido malam tadi?! Perhhh heaven kau tahu! Senyum tak henti-henti. Sekarang ni pun tengah update blog, tak habis habis lagi senyum, tersenggih senggih. Iskandar kat depan aku ni pun dah menyampah tengok aku. Hahahahahah.

Okay that's all for now. Ohh yaa, sebelum terlupa, esok (Sabtu) Justin Timberlake ask me out for cinema. Omaigadd omaigadd omaigadd!!! *buat backflip sekarang!* Okay bye, adious!

*The moment when Justin Timberlake ask me for a date! ^_^*

*p/s: Actually saya dah lama jatuh suka kat Justin Timberlake. Sebab tulaa happy kemain kalau dapat hang out dengan Justin. Tapi saya tak boleh happy sangat sebab ada orang jatuh suka kat Justin saya ni T_T huhuhu. Plus orang yang suka Justin jugak tu, kawan saya. Takkan lah saya nak back stabbing pulak kan. Tak baik pulak kan. So, saya harap saya kuat semangat dan tabah untuk ujian yang melibatkan hati dan perasaan ni. Hopefully, I'm strong enough to facing this obstacles. InshaAllah. Doakan cik Farhana ni hati kuat dan sado dan bullet proof  macam Divergent ye :')