Wednesday, 18 March 2015

Volleyball Tournament 2015 Sparkles


Haloo dudes! First thing first, I want to apologize sebab hampir seminggu lebih aku mendiamkan diri kat blog ni. Actually last week was a super damn hectic and exhausted and busy week for me at GMI. Banyak program GMI anjurkan untuk student2 ni. Hampir setiap hari, dari Isnin sampai Ahad Dewan Gemilang Mercu Idaman tu dipenuhi dengan pelbagai program. Yang paling hectic hari Jumaat sampai Ahad. Ada Festival Amal Hijab (FAJA) organized by Islamic Youth GMI. It's a great and awesome festival so far for this semester. And last Wednesday I got my first HPV vaccine. Hieeeeeee >_<

Okay last week punya cerita dah habis. Yang sudah tu sudah lah. Aku nak cerita pasal malam tadi. Hihihi.

Semalam(Selasa), Sparkles telah menganjurkan Volleyball tournament 2015 among the Sparkles. And guess what, my team is Power Puff Gang! yeayyy! -.-' Izzat la pilih nama tu untuk team kami. Hahaha. Dalam game, aku lambung bola pun sekali dua, serve bola pun kelaut. And paling tak boleh bla, team I memang. Power Puff gang is the champion of the night!!! For the other members, of coz dorang layak menang. Tapi bagi aku, aku tak layak menang sebab main pun haprakkk. Macam tak menyumbangkan apa apa pun utk Power Puff gang. Tuptaptuptap aku julang piala kemenangan yang silaputi warna gold. Huhuhu. Even thou aku tak terror main tapi aku dapat pengalaman, belajar acano nak main volleyball ni. It's good to try new thing bro. Gain experience, gain skill, gain your fitness. Hahahaha. Btw, Alhamdulillah. Congrates Power Puff gang! *tepuk tangan*

*Champion of the night is Power Puff Gang! :D*
And malam ni(Rabu) training netball macam biasa laa. Back to the GK girl! Gonna be Sharni Layton again, sebab hujung bulan ni, 27 and 28 hb March 2015 coach nak hantar 40 players pi friendly kat UniKL MITEC, Johor. And of cozzz la aku nak pergi. Lama dah tak pi friendly/tournament jauh jauh ni. So, every training aku kena jadi Silent Killer laa. Kena jadi Sharni Layton. Alhamdulillah, coach kata progression aku semakin increases. Hahaha but no offences. I hate compliments. Compliments make me feel terlalu selesa. Bahaya tu wehh. Huhu

Ok that's all for now. Nanti aku gosip sini lagi ye. May peace be upon you :)

0 Komentar:

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*