Friday, 27 March 2015

Super busy and hectic week


Assalamualaikum peps! Okay short post je ehh malam ni. Sebenarnya macam2 cerita nak share kat sini. Tapi keadaan tak mengizinkan. Maaf lah dah seminggu tak update. Seriously! Straight last Thursday 'till today was super busy and hectic week for me. Nak update blog pun tak sempat. Nak blogwalking pun tak sempat. Aku macam2 nak cerita ni. Nak cerita pasal tak cukup tidor, cerita pasal coding java aku yang gempak tu *ecehhhh poyo sehh :P* , cerita pasal Silent Killer, cerita pasal Zizang and Justin Timberlake *they're made up finally! :D* , cerita pasal Insurgent, cerita pasal nak pi UniKL Mitec kat Johor, cerita pasal netball, cerita pasal itu ini semua. Macam macam lah aku nak share. Haha

Tapi disebabkan line internet kat hostel ni berkelajuan 100km per saat, so agak susah sikit aku nak online blog kat sini. Malam ni, aku briefing je dulu apa yang telah berlakung pada hari hari yang lepas. Insha Allah ada masa aku share satu satu kat sini ye.

Okay. Aku aku nak charge energy dulu. Tomorrow I'm going to UniKL Mitec, Johor. I and the Sparkles ada friendly kat sana. Smabil sambil tu boleh lah cuci mata kat sana. Kot kot terjumpa jodoh ke kan. Bahahahhahah :D

Okay dah lah. Gute natch ~

0 Komentar:

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*