Wednesday, 18 March 2015

Le' Brown Eyes (part 4) and Theo James


Hey peps. Hahaha. Baru pukul 11am tadi update blog and kata dah seminngu lebih tak update blog. Ni tetiba 2 jam kemudian aku update lagi. Hahaha

Aku nak share sikit. About my Pretty Brown Eyes tu. Hihihi.

Lunch time tadi aku jumpa dia, nak minta hoodie biru customer punya. Malam tadi customer tu tak henti henti ws aku, tanya pasal hoodie biru yang satu ni. Tension punya fasal, terpaksa lah aku set kan time untuk 'date' dengan Pretty Brown eyes hari ni.

Jumpa dia tadi. As usual, eye lashes dia memang mengoda. Aumm aumm. That's the first thing I observe whenever my eyes met him. Hihihi ^_^ And guess what? Muka dia macam hero dalam film Divergent, Theo James! Hihihihi. Yang paling ketara sekali eye lashes dia. The curve of eye lashes Nazhif exactly sama macam Theo James. Betul! Tak tipu mehh!!! Sama! Aku baru perasan sebab last Saturday aku layan movie Divergent yang telah ditransferkan dari hard disk Khaleed *budak sem 1*. Layan punya layan, sekali kau terkejot beruk aku tengok Theo James a.k.a Four *watak dalam film tu* sejibikk macam Nazhif. Mau tak meroyan macam orang gila aku tengok film tu sampai habis. Boleh pulak ada kembar kau dalam film ni, Nazhif. Hahahaha T_T

Pastu tadi jumpa dia, bagi tahu dia yang muka dia macam Theo James. Tapi dia pulak tak kenal siapa Theo James tu. Lahaiiiii kembar awak sendiri pun waka tak kenal ke, Nazhif oiii -.-' Hahaha takpelah Nazhif. As long as you stay cool, cute and maintain that insanely beautiful eye lashes curve. Hihihi ^3^

Okay that's all for now. Kbyeeeee ~

*Look at that beautiful eye lashes. Whoahahahohoho O_o*

0 Komentar:

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*