Friday, 13 February 2015

Liebster Award


*Mohon baca tulisan jawi kat atas ni*
*Baca jangan tak baca!*
*Dah baca? Ok. Waalaikumusalam :)*



Danke Schon kepada Aimi Athifah. Whuut whutt ^3^ Icon blog kami sama! kau ada?! Hahahaha
Okay saya jawab ye. Bismillahirahmahnirrahim

Nyatakan mood anda sekarang.
Mood saya sekarang bercampur adur. Happy, sedih, marah, serabut, seteress, semua ada. Happy, sebab saya di-tag oleh Aimi Athifah untuk Liebster Award ni. Wuhooo danke! Sedih sebab kehilangan kawan kat GMI. HUHU T_T Marah sebab someone makes me curse a lot! Serabut and seteress sebab assigment coding Java aku asyik error je! >_<

Bangun tidur terus buat apa?
I'm a busy person. Of coz my smartphone will be my first thing in my mind once I open my eyes. 

Nama tiga orang yang terlintas di fikiran anda sekarang.
1. Nabil
2. Paan a.k.a my Justin Timberlake *ehemm ehemm*3. Nazhif a.k.a Pretty Brown Eyes *bila nak collect hoodies kat dia?*

Matlamat paling penting dalam hidup awak?
Be the best among the best for my Syurga Cinta; Ibu dan Ayah ^3^

Puas hati tak dengan kehidupan sekarang?
Alhamdulillah. Saya bersyukur sebab dikurniakan ibu dan ayah yang hebat hebat belaka. But fyi, I will always hunger for what I want.

Pink or white?
Both coz I like both. Hihihi :D

Describe yourself with one word.
#TallIsSexy . One word la tu kan. Hihihihiks

Game kegemaran.
Well, I'm not that kind of gamer person. But I really addicted to Diner Dash and Plant vs Zombies. Wieeehiiiii :D

Doktor/teacher.
Teacher la kot. Sebab teacher banyak cuti. Budak cuti, cikgu pun cuti. Hahahahahah

Nyatakan mood selepas menjawab semua soalan.
Serabut pikirakan coding Java ni. Ughhhhh ~_~

Ok done!

Terma dan syarat utk join Liebster Award ini adalah seperti berikut:

  1. Mention the person who nominated you with link.
  2. Answer the questions.
  3. Nominate other bloggers.
  4. Create the questions.
  5. Notify your nominate.

What is your first impression about my blog?
What do you think about Malaysian mentality?
Malay or English or Korea movie? Why?
Where you study now?
Make up or natural beauty?
I think I wanna buy a new phone. Oppo or iPhone? Why?
What is your Instagram ID? 
Which one do you prefer? Boyfriend or crush?
One word to describe yourself.
How do you feel when someone do bullshit with you?

Answer my question okay ;)

9 Komentar:

  1. Haha. seronok je baca :) btw, thanks sudi join :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. baca awak punya pun seronok. hihihi. You're welcome :D

      Delete
  2. heheheheeeheheeeeeeeeee best soalan awak!
    nak buat!!! hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh. soalan yang mana tu? ahaha thanks. hah buat buat. nanti saya baca :D

      Delete
  3. thanks tag~! ada masa saya buat kay? ahaksss :D

    ReplyDelete
  4. done jawab hehe

    http://memburucintamu.blogspot.com/2015/02/liebster-award.html

    ReplyDelete
  5. Thanks for nominated meeee.... Ive done mine... You may checked it at my blog... http://thefirstattemptinlearning.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah dah baca dah. Jawapan no 1, 5 and 8 awesomeeee. Thanks for being too honest hahahah

      Delete

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*