Thursday, 5 February 2015

Le' Brown Eyes (part 2)


Assalamualaikum wbt.

Cik Farhana kita ni baru balik dari kelas Calculus. Ehh silap silap. Baru lepas balik dari lunch dekat cafe sport complex. Which is the cafe already have the new look and new catering. Nasi ayam dorang the besttt laa. Alhamdulillah kenyang.

Hari ni satu kelas je. Start at 10am and end perfectly at 13pm. Lepas habis kelas I and the gegirls pergi co-op, the gegirls nak beli roti laa, kek laa, apa laa. And me bought a package of Tom Yam maggi. Yeah I know, makan maggi tu tak elok untuk students yang macam I ni. But I know how to control my Maggi meal.

Okay sebenar nya I excited nak cerita ni. Wieeeeeeeeeeeeeeeeeee :D *diserang penyakit histeria sekejap*

Tadikan...

lepas beli barang kat co-op, teman Aishah pergi cucuk duit kat ATM. While me just waiting for her kat tiang yg dekat dgn mesin ATM tu and my eyes explored the hustle and bustle at Haji Cafe. Looking for someone. Someone that I dah sedia maklum yang dia memang selalu lunch kat Haji Cafe dgn geng dia. Tengah syok-syok mata ni melilau sana sini to find that someone, then suddenlyyyy...

He just appeared perfectly right in front of me and waving his hand at me. Alahai cara dia waving tu macam nak hug aku je. Tapi kalau betul dia nak hug aku, memang aku cepat-cepat lari hug dia. Bahahahahahahahaha! :P *Astaghfirullahaladzim. Farhana!* I was speechless and my wide eyes met his beautiful smile. Aaaarrhhhhhh so kacak! So B-U-T-fuuulllllll ^3^ Macam kebetulan je. I memang cari dia, tapi tak perasan pun dia nak datang kat mesin ATM ni. Hihihihi.

What a perfect coincidentally meeting. Then we chattered about the hoodies *duhh obviously there's no other topic to talk when meeting him* Lame. Sokay. As long as I enjoy meeting him, can see his shining brown eyes, his beautiful eye lashes. Wuhooo...Farhana is fall in loveeee again! *tepuk tangan*

Hahahaha itu je nak share hari ni. Rasa excited sangat nak cerita kat sini. Hahaha. kbai ~


0 Komentar:

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*