Saturday, 28 February 2015

Last Minute!


Assalamualaikum.

Cik Farhana is currently at German now. Ecehhh kat German kau. Hahaha *GMi je pun duhhh~*
Semalam (Jumaat), pukul 21.00pm tepat keluar rumah, dari Puchong nak ke Bangi. Sampai GMI tepat 21.45pm. Well, actually it takes only less that 30 min untuk sampai ke GMi ni. Tapi malam tadi, Bandar Baru Bangi sesak macam kat Keyell! Aku pulak, dalam kereta dah 'mabuk'.

Sampai GMI, bagi surprize kat Miera sebab balik hostel awal tapi tak bagtahu dia. Terkejut beruk dia semalam. Hahaha. Dia sampai GMi pukul 11 pagi Jumaat tu. Aku balik awal pun bukan apa. Duduk rumah lama-lama pun buat apa. Mereputtt je lebih. Assgment tak jalan. Balik hostel baru terhengeh hengeh nak struggles menelaah segala tugasan yang diberi oleh TTO. Dapat markah cukup-cukup makan kang baru tahu. Huhuhu. Habis punah harapan dan cita cita kau nak mengenggam CGPA 4flat tu.

Alhamdulillah petang tadi dah selesai menelaah handout English, chapter Technical writing. 40 pages aku habiskan tadi. Actually kejap je nak habiskan 40 pages tu, tapi bila kat rumah kemain liat betul nak study. Just being lazy and doing nothing thou hahahaha.

Sekarang just nak settlekan report Java aku tu. Baru buat cover depan je *alahai sedinya T_T* content and conclusion apa pun tarakkk start lagi. Plan nak discuss sikit malam ni dengan Is tapi dia macam letih je. Yelaa, dia baru sampai GMi petang tadi dari T'gganu. Mesti dia letih merantau jauh-jauh satu hari ni. Biarlah dia nak rehat dulu malam ni. Tapi esok pagi pukul 9am dah kena jumpa aku kat kafe lah. By hook or by crook, tomorrow we must settle all the report and presentation slide. And also, study for German Language.

And of course,

this Monday will be my short horror story. Huhuhu. German Language, Test 1. English Language, presentation and test 1. Java, submit report and present PBL1. InshaAllah semuanya berjalan dengan lancar dan semoga aku tabah menghadapi cabaran-cabaran yang mendatang. Amin.

*p/s: Untuk makluman semua, saya ingin menyepikan diri seketika. Tolong jangan cari saya, call/sms/whatsapp/wechat/Instagram atau yang seumpama dengannya. Saya nak hilangkan diri selama 3 hari. Bermula dari 29, 30 dan 31 hari bulan Feb 2015. Maaf atas segala salah dan silap *cehh dah macam Hari Raya je hahaha* Sekian, danke schon and Bis dann!

**pp/s: Can't wait to meet Justin Timberlake. But, I'm kinda shy laa coz he's totally different in reality and whatsapp. How to deal with him huh? *dumbstruck!*

0 Komentar:

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*