Wednesday, 21 January 2015

My new bae


Assalamualaikum. hahaha tengah tengah malam ni tetiba rasa nak update belog pulak. Well, hai u olls. Lama tak blogging kan? Macam apa yang aku cakap dalam post yang sebelum ni, I am more on Instagram amd also wechat *yaa i forgot to mentioned that* Insta insta insta and insta again. Well, I just love pictures :3

Okayactually taktahu nak taip apa tngah mamalm malam buta ni. Saya nak test blogging kat lappy baru ni. Oh yaaa, meet my new bae, Aspire E 15 ^3^ HAHAHA. Well, I just barely know bought him since last Saturday at Plaza Lowyat. He was so super sexy with the ruby red colour on its body. HAHAHA and of coz my classmates be like "laptop baru ke?" lol benda orang lain pun beli laptop baru jugak tapi kenapa semua attentions tuju kat aku?! Ughhh cmon man, it's so mainstreams laaa.

*dah kenapa memalam membebel sendiri?*

I should be cuddling with my bantal busyukk right now at the bed and having a nice dreams with my prince charming. Bila pulak aku ada prince charming ni?! HAHAH *Farhana sakai membebel malam malam buta*

Okk, dah pi tido. Esok pagi ada group meeting dengan geng calculus. keeper tak jumpa lagi. So, esok semua nak kena brain storming lagi cari Keeper kat mana. kbaiii :)

0 Komentar:

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*