Friday, 23 January 2015

Miss popular


Hi fellas *waving!*
Patutnya pagi tadi present PBL calculus, "Keeper kat mana???" tu. Tapi bila Miss masuk class, miss just check graph and progress kami semua. For my group, kena betulkan semula lakaran graph tu. And other group need to create the Excel graph.

Edit punya edit graph tu, tahu tahu tak jadi present hari ni. Miss nak bagi semua faham graph apa yg kami buat and makesure graph yg dilakarkan tu adalah logik dan masuk akal. Haihhh nak cari keeper punya pasal, gayanya dah macam nak buat projek besar je. Ketas graph besar besar sana sini, kertas mahjong lagi, Hmmmm .... V_V

But Alhamdulillah, setelah menggembleng tenaga padu dari group members, akhirnya sesi edit mengedit dah siap. InshaAllah next week kami present dengan excellent :) Harap marks pun Miss bagi tinggi laa. Kalau kurang maknanya xde rezeki lah.


Okay tu satu class settle. My point is nak share rasa gembira yg to the max sekarang ni. HEHEHEHE ^_^ Guess what?!?! My hoodies post at IG was being repost by the Officially German-Malaysian Institute's IG!!! HEHEHE. Danke Schon to Miss Maizo which is bahagian marketing punya manager kat Afsa tu.

Now, my smartphone is never stop ringing coz of the customers order and asking about the hoodie. Wahhh suddenly my phone no more "krik krik krik" laa. Well, secara tak sengaja people know me. Know my name, know who is the Hoodie's admin. Duhh...

Petang tadi, ramai panggil nama aku. Bila aku pandang siapa yang panggil, aku tak kenal pun dia. Tapi mereka ni borak dengan aku macam dah buddyz lama. Like no shy and awkward at all. HAHA that's cool bruhh. Which is I like it like that! ^_^

Hahaha well, now people knows me. GMIans knows me. Aku dah macam hot stuff je kat GMI ni. Perhhh jadi akak fofular la lepas ni. Habislah nanti pergi mana mana je all eyes will be on me. Watching me like I have murder someone. Hmm... *shrugged* 

Okay that's all my story for today. Will update again later. Gute nacht. Ciao!

0 Komentar:

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*