Thursday, 6 February 2014

Luaskan Lawakmu Nadzri



Jumaat ni jom kita pakat ramai ramai pergi Stadium malawati Shah Alam nak? HEHEHE Shah Alam je pun. Aku memnag nak pergi tapi tiket tak book. So conclusion nya aku tengok Sepahtu beraksi kat rumah jelaa sambil peluk bantal busuk. HUHUHU

Okay kepada trio Sepahtu, Jep, shuib and Rahim *aku tak tau korang ada baca ke tak benda ni* saya salah seorang penyokong, peminat setia, tegar, kuat, tetap kumpulan Sepahtu. You all can do it. Luaskan lawak mu Sepahtu. Don't stop make people LOL.

Nadzri a.k.a Jep, stay humble because that's the 1st reason why I adore you so much, also the other fangirl outside there. Kekalkan penampilan anda yang semakin hari semakin memikat hati para wanita yang melihat anda and also Jep got the smile that could light up the whole town. HEHEHEH *gilalah wehh aku ni :D*

Last but not least, may the odds be ever on your favor SEPAHTU

LUASKAN KUASAMU NADZRI !!!!!!!!!


*Ya Allah kacaknya dia. :'D*