Saturday, 30 November 2013

Jumaat


Asalamualaikum blogger sekalian. Somebody miss me? No hah? okay. Sorry dah lama tak update, well as you all know. I have to face the Mega Battle in my life, the battle where will put me in the bright future.

Finally all science papers are done. Less eat, less gap, oh man. Kenapa budak sains dilayan sebegitu kejam sekali? Fuhh, nasib baik dah habis. Now heading to Agro Science paper. *cehh gempak je nama subjek padahal Sains Pertanian je* Paper SP is loading and it will held in next Wednesday. Awat jauh sangat mehh -.- The other science students had finished their paper. While me and 5 Cekap *i'll miss that class* had to struggle for SP. I hope I can do better than in Trial. C'mon, it just SP. You can strike A for it. :)

Okay cuti seminggu sebelum last paper habis. Jumaat, semalam aku hang IOI mall *tak kemana pun. Situ jelaa* dengan Encik Zayay, Cik Wan and Nurin. Actually first Encik Zayay had inbox me in fb, asked me to join him watching Hunger Games. Jumaat yang minggu lepas ajak aku tengok Hantu Tok Mudin *tah pape tah cerita tuh -.-*. Semalam pun GSC lagi. Kaki wayang betul lah Zay ni.

Kebetulan pulak aku memang nak hang dengan Nurin semalam. So sekali laa Nurin join tengok wayang. Pergi IOI dengan bus la. Kalau ada kereta kan senang tak perlu susah payah berpeluh-peluh tunggu bus. huhu. Movie start 1450 beli tiket pukul 1500. HAHAHA kesian kat Cik Wan and Encik Zayay kena tunggu kita orang. Again Encik Zayay and Cik Wan, saya dan Nurin memohon maaf atas kelewatan kami. :S

After movie, jalan-jalan tengok accessories yang blink blink gitu. Necklaces, bracelets, bangles, rings, bibs, earings, and many more girl stuffs. Try it that and this, hahaha girls day out. But pity Encik Zayay, he just standing there quite and observed us. I told him to find a seat while waiting for us, but he just said "Sokay, aku dah biasa dah. Dengan mak aku pun macam ni jugak."

Then we went to foodcourt, Encik Zayay want tu tapau nasi goreng for his mom. Awwhhh so sweet. HAHAhA :3. And my drink is on him. Air MILO pun boleh lah. Thanks Zay. :D

Balik pun Zay yang tumpangkan. Minggu lepas pun dia tumpangkan. Haiyooo baik lah dia ni. Hanya Tuhan saja yang dapat balas jasa kau Zay. :) And as usual kalau naik kereta dia tak sah kalau tak dengar dia dengan Cik Wan bergaduh. Haiyooo aku yang duduk belakang ni pening arrr! *ayat Shuib Sepahtu* Time on the way ke rumah aku, kami discuss pasal nak buat video class after last paper nanti. And macam-macam lah idea datang. Heeee tak sabarnya nak buat. But I have to make sure that everybody know about this.

Attention to all 5 Cekap, hari rabu nanti balik lambat tau. Kami nak snap snap dengan anda semua. Last day of school in our life right. So, make it memorable. :)
Okay that's it for now. Just wanna sharing and caring about yesterday. Well, actually I want to say I had a great time with them. I hope after next Wednesday we'll be stay keep it touch. Ohh god I can feel the kerinduan. U_U

p.s: I'll miss you, crush. *are you still hoping for him? No I'm Mrs Nadzri now. HAHAHA -.-*



2 Komentar:

  1. wahhhhh berjalan sakan pi mall huuuu :)
    goodluck for the next2 paper dik~

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*