Saturday, 30 November 2013

Jumaat


Asalamualaikum blogger sekalian. Somebody miss me? No hah? okay. Sorry dah lama tak update, well as you all know. I have to face the Mega Battle in my life, the battle where will put me in the bright future.

Finally all science papers are done. Less eat, less gap, oh man. Kenapa budak sains dilayan sebegitu kejam sekali? Fuhh, nasib baik dah habis. Now heading to Agro Science paper. *cehh gempak je nama subjek padahal Sains Pertanian je* Paper SP is loading and it will held in next Wednesday. Awat jauh sangat mehh -.- The other science students had finished their paper. While me and 5 Cekap *i'll miss that class* had to struggle for SP. I hope I can do better than in Trial. C'mon, it just SP. You can strike A for it. :)

Okay cuti seminggu sebelum last paper habis. Jumaat, semalam aku hang IOI mall *tak kemana pun. Situ jelaa* dengan Encik Zayay, Cik Wan and Nurin. Actually first Encik Zayay had inbox me in fb, asked me to join him watching Hunger Games. Jumaat yang minggu lepas ajak aku tengok Hantu Tok Mudin *tah pape tah cerita tuh -.-*. Semalam pun GSC lagi. Kaki wayang betul lah Zay ni.

Kebetulan pulak aku memang nak hang dengan Nurin semalam. So sekali laa Nurin join tengok wayang. Pergi IOI dengan bus la. Kalau ada kereta kan senang tak perlu susah payah berpeluh-peluh tunggu bus. huhu. Movie start 1450 beli tiket pukul 1500. HAHAHA kesian kat Cik Wan and Encik Zayay kena tunggu kita orang. Again Encik Zayay and Cik Wan, saya dan Nurin memohon maaf atas kelewatan kami. :S

After movie, jalan-jalan tengok accessories yang blink blink gitu. Necklaces, bracelets, bangles, rings, bibs, earings, and many more girl stuffs. Try it that and this, hahaha girls day out. But pity Encik Zayay, he just standing there quite and observed us. I told him to find a seat while waiting for us, but he just said "Sokay, aku dah biasa dah. Dengan mak aku pun macam ni jugak."

Then we went to foodcourt, Encik Zayay want tu tapau nasi goreng for his mom. Awwhhh so sweet. HAHAhA :3. And my drink is on him. Air MILO pun boleh lah. Thanks Zay. :D

Balik pun Zay yang tumpangkan. Minggu lepas pun dia tumpangkan. Haiyooo baik lah dia ni. Hanya Tuhan saja yang dapat balas jasa kau Zay. :) And as usual kalau naik kereta dia tak sah kalau tak dengar dia dengan Cik Wan bergaduh. Haiyooo aku yang duduk belakang ni pening arrr! *ayat Shuib Sepahtu* Time on the way ke rumah aku, kami discuss pasal nak buat video class after last paper nanti. And macam-macam lah idea datang. Heeee tak sabarnya nak buat. But I have to make sure that everybody know about this.

Attention to all 5 Cekap, hari rabu nanti balik lambat tau. Kami nak snap snap dengan anda semua. Last day of school in our life right. So, make it memorable. :)
Okay that's it for now. Just wanna sharing and caring about yesterday. Well, actually I want to say I had a great time with them. I hope after next Wednesday we'll be stay keep it touch. Ohh god I can feel the kerinduan. U_U

p.s: I'll miss you, crush. *are you still hoping for him? No I'm Mrs Nadzri now. HAHAHA -.-*



Friday, 8 November 2013

SPM or Jep ?


*hehhh saja je enlarged kan gambar ni*
SPM or Jep. HAHAHA. Both of them, of course! :D Well, sebenarnya nak je aku buat entry pasal Jep. Tapi aku tengah tahan daripada melakukannya. Takpe lah aku terjah blogger lain yang khas pasal Jep. Huhhh. Ni pun aku tahan-tahan nak taip pasal Jep. Karang tak pasal-pasal kat sini jugak aku meroyan pasal Jep. Okay tak boleh panjang-panjang, nanti overdose pulak kat sini. :P
Okay nak study Maths and Addmaths. Lama dah otak ni tak mengira. *yeke otak aku mengira? Bukan calculator ke yang mengira? * LALALALA kbai ~

p.s: Don't forget tonight. MLM 2013. Yeahhh Sepahtu !!! :D *dah cakap dah. Meroyan dah budak ni -.-*
Saturday, 2 November 2013

Congrates Jep Sepahtu! :'D


Yeahhhh lets random dancing for the victory of Jep Sepahtu. The winner of Super Spontan 2013!!! Oh yeahh tak sia-sia habis RM3 voted Jep malam tadi. Aku dah agak dah mesti Jep juara. Punch line dia semua awesome and superb malam tadi. Of course lah aku gelak guling-guling tengok dia.

Handsome, tinggi, berkarier, humble and kelakar. Oh mann...jom couple Jep!!! HAHAHA :D Haihhh nak dekat SPM pun still fan girl lagi. Elehh takpe lah. Semalam (Jumaat) seharian study BIO, mana tak peningnya kepala nak ingat semua fakta. So, kira berbalaoi lah kan released tension belajar tengok Super Spontan kan. Plus Jep pula yang menang kan. Lagi lah aku puas. HEHEHEH :D Laughter is the best medicine, right? :)

Congratess Mohd Nadzri // Jep Sepahtu. Dapat RM100 000 and Nissan Slyphy. Huhhh shopping sakan lah Jep untuk Depavalli. HAHAHA.

*congratess Jep! I love you :D*
*Mintak Jep belanja shopping lah :P*

*wahh kereta baru. Tumpang hantar pergi sekolah untuk SPM boleh? HEHE :P*

*Parody Puteri Awani HAHAHAHA ;D*
Okay. Super spontan 2013 was over. Now heading to Maha Raja Lawak 2013. yeahhh Sepahturious pulaa!!!!! *hoi hoi hoi SPM hoi -.-* Okay okay. Jeppers jeppers pun aku sedar lagi ada SPM. Tahulah aku nak bahagikan masa belajar dengan Jeppers. Don't worry. I won't put Jeppers first. It's just my entertainment to release my tensions. :) Wokay. Keep calm and FREAKED OUT and be JEPPERS !!! ;)