Friday, 11 October 2013

Jep Sepahtu kegilaaaku



Haloo. My stomach gets pain. Coz I'm laughing and giggling too much. Jep Sepahtu is so so soooo ridiculous!!! *oh man i can't stop laughing! >.<* HAHA. Baru habis tengok ulangan Super Spontan minggu ke-6. Okay hari ni nak sharing and caring sikit perihal bopren aku yang menjadi kegilaan para wanita di luar sana. *hishhh sibuk je nak suka Jep jugak =P*

Dari pandangan aku, Jep ni handsome and lawak. Kan best kalau dia dapat jadi bopren aku. Hari-hari buat aku gelak, Selalu buat aku ketawa riang, and hari-hariku akan dipenuhi dengan lawak jenakanya. Haiii...indahnya dunia. Takda lah drama-drama nangis macam teenagers yang lain. HUHU. Btw, Jep tinggi. So, kalau aku jalan sebelah dia mesti secocok. HAHAH *gediks nokss =P*

*HAHA muka Jep !*

Aku mula jatuh tangga hati dengan dia since dia tengah buat final show Raja Lawak 3. Time tuh last show Sepah nyanyi lagu Ramli Sarip tuh. Omg, suara dia sejibik macam otai Ramli Sarip. And siapa sangka dorang jadi juara pada malam tuh. Of coz la dorang juara sebab suara bopren saya tuhh menusuk jiwa judges and audiences. HAHAHA.

Aku suka tengok Karoot Komedia. Sebab Jep ada dalam show tuhh! HEHE. Aku kalau dah dapat tengok Karoot Komedia, mata ni kalau boleh taknak sikit pun terlepas pandang Jep tu. You know what, kebanyakkan sketsa Karoot komedia jadi lawak pun sebab punch-line dia lahh. Elok-elok tengah sunyi sepi, tetiba dia kasi orang gelak pula. Heeiii....kelakar lah Jep ni =3 .

*Jep tengah tunggu aku datang nak dating jalan-jalan kat tepi pantai. HAHA =P*

Super Spontan pun aku suka tengok. Yeahh absolutely aku sokong Semut Sentap, sebab ada JEP laaa. HEHE. Tapi aku selalu tak sempat catch up yang siaran langsung punya, sebab Jumaat ada tuition. So, balik pun lambat. So, aku terpaksa record or tengok yang ulangan punya. HUHU. Tapi malam ni aku takda class, so aku boleh tengok Jep beraksi malam ni di Super Spontan! *yeah dapat tengok JEP SEPAHTU! :D* Dulu layan Betul ke Bohong sebab ada Sepahtu, ada Jep. Tapi sekarang kumpulan Syiro pulak so dah tak layan dah.

Well, ini jelaa yang aku membebel hari ni. HEHE. Dear Jep Sepahtu @ Mohd Nadzri, I'm wishing you good luck in everything you do. Hieee handsome betul lah Jep ni. Gerammm aku ~

*Dah habis baca, sila senyum macam Jep saya yang handsome ni. HEHE*