Thursday, 5 September 2013

Trial Fever!



        

Assalamualaikum... long time no see mehh. Well I banyak kekangan nak meng-oline dan blogging since sekarang tengah busy rushing dengan trial. And dengan masalah wi-fi and astro kat rumah ni. Tapi okay jugak kalau wi-fi tak boleh bukak. lagi bnyak masa boleh focus kat Spm.

Ni online pun sebab nak update, sebab dah lama sangat. Sebulan lebih jugak laa. Last entry pun pasal birthday sendiri. HUHU. Okay sekarang tengah trial. You all yang same batch dengan I, good luck in you exam. Trial ni I bercita-cita tinggi nak score at least 5A. Kalau trial 5A, Spm nanti boleh score banyak lagi. Yeahhhh! *ambitious feeling*

Okay tamau taip panjang-panjang. Nanti I leka berblogging sampai lupa nak study. Esok paper Agro Science. Cehhh agro science *angkat kening ^^*  Sains Pertanian. I need to be master in calculating the budget. Ohhh belanjawan -___-

Wish me good luck okay. Till then bye :)
*stay up all night!*

p.s: saja guna kata ganti nama dengan pangilan "I" sebab beliau diserang rasa ke-GEDIK-kan yang melampau