Friday, 13 September 2013

Sleeping beauty


            

Good morning guys. Pagi-pagi buta dah blogging. I should be at school right now, but today I'm not. Because I don't have exam today. And I should be sleep right now as I'm off today. Unfortunately, I have to woke up early to wake he and her up to school. I mean my lil brother and sister.

Actually, mereka boleh bangun sendiri dengan adanya jam loceng yang membingitkan tuh tapi, mereka takkan berganjak dari tempat tidur sekiranya tiada sapa yang gerakkan mereka. So, as a kakak mithali yang tersohor, kenalah bangun pagi-pagi kejutkan dorang, walaupun tak sekolah. HUHU.

Bangun awal pagi-pagi ni pun kebetulan juga. 12 jam jadi sleeping beauty tegar takkan tak boleh nak bangun sendiri kot, tanpa bantuan alarm clock kan. HAHAHA. Actually, semalaman tidur sampai pagi ni. Huhhh teruk betullah aku ni. HEHE. Aku tidur kemain lama pun sebab nak tebus balik masa tidur aku yang tak cukup sepanjang minggu ni, yang disebabkan study hingga lewat malam.

I should thank to Pn Zaimira Jailani who was arranged the exams schedule. Because she gave us (the malay students) off today as today is only paper for Indians and Chinese students. Plus next Monday is off too. It is Hari Malaysia. And I can make enough preparations for the next paper, and absolutely I can score more in exams. Especially biology -__- *i hope so* 

Okay that's all for now. I need to get shower because I smell stink and hungry. And I need to folding a heap of clothes and shirts. Lalalala, bilalah nak bersara jadi kakak mithali ni. HUHU ._.