Thursday, 19 September 2013

Party Cocktail?


              

Hey korang. I dah habis paper hari ni. HEHEHE. But it's not 100% liberty. SPM is coming. So, I just can say that I'm free from trial. After this, I have to cover all subjects. It must be!

Okay. Trial dah habis. Apa lagi. party cocktail laa!!! Cucuk langit. HAHA. Tadi masa paper bio tak henti-henti cakap pasal party cocktail *kononnya lah -.-* . Siap nak cari catering, booking tempat, booking band lagi, segala bagai. Duhhh. But I and Nurin already have our own 'party cocktail'. Esok nak hang tempat biasa Esempi ni merayap. Kat mana lagi kalau bukan IOI mall tuhh.

Elehhh nak release tension je, sekali nak temankan Shida *kawan tuition* beli hadiah untuk adik dia. So satu geng jelaa. And we decide nak tengok Pawn Shop or Prisoners. Nak tengok dua dua sekali boleh? HEHE. And nak merayau-rayau satu IOI mall sampai kaki tercabut. Biasalah tu kalau pergi IOI.

Hmm...*taktau nak taip apa dah*

Pendek je entry I kali ni. Okay lah I nak 'charge energy'. Happy napping. =D

KEEP 
CALM
TRIAL 
IS 
OVER