Saturday, 28 September 2013

Cute Icon :3



Hey hey hey. Aku baru tukar icon kat bloglist. Tapi icon blog tak boleh nak tukar. Still icon kucing coklat tuhh. Banyak kali dah aku re-upload and save. Tapi tak muncul-muncul pun icon baru tuhh. Apehal lah dengan blog ni? -.-

Hahh korang pun mesti nak jugak kan icon yang kiut miut ni. Hahhh ni aku nak share sikit. Aku jumpa icon comel ni kat 2 buah blog ni.

and

Dua-dua blog ni paparkan icon yang sama je. Ikut korang lah nak pilih kat mana pun. Hmm...tinggal edit quote block, letak autograph and scroll bar je. HUHU. code code code please!