Wednesday, 18 September 2013

Bye-you-low-ghi


               

Hey baby you! 
You got what I need. 
But you say you're just a friend. 
yeah you say you're just a friend. 
Hey hey hey...

Hehe. Suka nyanyi lagu tuh. Lagi-lagi part yang "hey hey" tuhh. Comel macam penyanyi dia jugak. hehehe. Kalau tegur orang pun "hey hey" macam lagu tuh. HAHAHA *weird -.-* 

Okay hari ni jari-jari runcing aku ni rajin nak menari-nari atas keyboard ni, nak update blog. Well, aku belum habis trial lagi. *tapi berlagak macam esok takda paper je* Lainlah, the boys dalam class 5C tuhh (kelas sendiri). Mereka semua drop biology. Kata bio susah lah, tak faham lah, susah nak kecap lah, banyak cakap! Well, aku ni pun ada masalah yang sama jugak, susah nak faham. Tapi kena usahalah nak faham. Buat revision banyak-banyak, practice make perfects. HEHE.

Eh eh banyak cakap pula dia. Dah tu pergi la se-ta-di (study). Duhh -__-

Okay. Tadi jawab paper 3 chemistry and biology paper 1. You know what dua-dua paper tadi boleh je nak cari skema jawapan. First chemistry tadi soalan trial perak. Zay kata tadi dia senyum bukan main lebar time jawab. Huh lucky him. Aku pun tadi boleh jawab, tak tahu pula cikgu ambil trial perak punya. Bio pula bulat-bulat soalan SPM 2010. Ohh man, malam tadi aku memang dah study 2010 punya. Tapi tak sampai 20 soalan aku jawab, mata ni berat betul and mulut tak henti-henti menguap. HUHU. Kalau aku tahan je ngatuk malam tadi, dah confirm aku boleh jawab semua betul time exam tadi. HUHU

Farhana, let bygone be bygone. Okay. Senyum sikit, tamau masam macam cencurut. :)

Okay okay, tak boleh melekat lama-lama sangat dengan laptop ni. Nanti esok bagi cikgu SAPS kertas kosong pula. HOHO. Sabar ya, esok habis paper, balik skolah boleh online puas-puas. Nak online sampai tak tidur pun boleh. But it must be constant with my 'mega battle' preparations okay.

You can do it, babe! ;)