Tuesday, 16 July 2013

I'm getting old


              

Heyy fellow peps! Today I'm so so soooo extremely, physically, emotionally happy. I'm 7teen now! *dah tua dah aku ni* Can someone sing a birthday song for me? No one hah? sokay, I can sing it for myself. Microphone please. :P lol hahaha.

Okay hari ni adalah hari yang paling bersejarah and paling gembira bagi aku. Pagi-pagi pergi sekolah dengan senyuman yang tak lekang di bibir *ayu gitu :)* Sampai sekolah, lepak kantin dulu. Ohh jangan salah faham. Aku bukan nak pergi breakfast pun, aku nak study sejarah. Last minutes revision. Recap chapter 5.

Tujuh setengah pagi gerak naik class, jumpa Erna. Erna terus hugged aku yang keding ni :P she whispered in my ear "happy birthday, farhana sayang!" "thank you, erna" Erna bawak hadiah kek. *ehh cupcake laa* And ada greeting card sekali. Zay dengan Azfar tahan nafsu jee tengok cupcake yang Erna bawak. Dorang boleh suruh aku rasmikan cupcake tuu sekarang tu juga? puasalah wehh. -.-

Hari ni aku rasa popcornular sikit. Pergi mana je aku dengar "Happy Birthday, Farhana!" and aku pun tak menang mulut nak cakap "thank you". Dah macam tweet famous dahh :P *okay itu gedik* Classmates pun tak henti-henti wish happy birthday, selamat hari raya lahir. Fellow friends from 5D too. Thanks korang! I love you guys ^_^. Time rehat aku dating dengan Nurin kat bawah blok F. Lepaking, chitchating, laughing, joking, kidding, dreaming, macam macam lagi laa kami -ing -ing kan. HAHA. Duduk kat bawah blok F tuhh best angin sepoi sepoi bahasa macam kat tepi pantai jee. Romantik gitu :P lol~

Puak ESF pun wish birthday saya. Thanks ESF :) Sampai rumah lepak dengan ibu, time for mother and daughter, sharing and caring. Ibu tanya iftar nak menu apa. Aku minta ibu masakkan ayam masak merah yang paling paling palinggggg sedapp! Nyumm nyumm gitu. HAHA. And when my lil bro and sis back from school they're run to me and hugged me and screamed "Happy Birthday kakak yang kurus!" Awww mereka kiutt and comel sangat even though they're always being naughty to me.

Well that's all how my day was passing. I'm 7teen now. So that's means after this I can take a driver license. And I can drive anyway I want to go.

This is the unforgettable, happiest day of 2013.

*yang Ben10 tuhh I thought it was chewgum*
*greeting card*
*I'm getting old*