Saturday, 6 July 2013

Genggam Stylo Shirt


          

Genggam, ya genggam. Not gangnam style tuh. Ni nak sharing caring sikit. Aku dengan Emy *my BIG sister* sekarang tengah addicted dekat t-shirt yang ada tangan yang genggam badan tuhh. T-shirt tuh kalau kita pakai , pergi jejalan kat luar nanti orang nampak seakan akan macam badan kita  ni kena genggam macam tin kosong.

Smart Unique Awesome! 

Hahaha. Encik Zayay ada baju tuhh, aku nampak dia post kat fb dia. Dia kata sekali order RM50 semananjung Malaysia. Perhhh sehelai dah RM50. Tuhh harga for yang original punya. Kalau yang murah-murah or yang bundle-dundle, Zay cakap dalam RM20 gitu. Tu pun ada gambar kat depan je, yang belakang kosong je.

Baju tuhh ada dua colour jee, hitam and putih. Colour lain takda. Aku nak colour pink, tapi takda. HUHU. Okay lah tuhh colour hitam and putih. Barulah berjiwa remaja sikit kan. HAHA. Aku decide nak order, nak mintak duit kat ayah, nak buat baju ni baju raya for this year. Tapi takut pulak tak dapat. Dah lahh t-shirt tuhh limited edition. Erhh ~

Kalau korang berminat nak order jugak, korang just terjah SINI . Kalau nak order belanja aku sehelai skali taw. Size XS. hehehe :P