Tuesday, 18 June 2013

Tiring, sighing



Patutnya lepas cuti, pelajar perlu fresh up balik mind dorang setelah puas cuti lama lama. Ini tak. First week after hols dah macam macam benda baru terhenggeh-hnggeh nak buat. Awal-awal tahun tak nak pulak buat. Tahun ni takwin tak sistematik. Berterabur!. *nasib baik tak ter-caps lock* Hishhh orang penat tahu tak, tension taw kena rushing sana sini. Patutnya aku kena start concentrate kat SPM. Ini still busy dengan benda-benda mengarut ni. Kalau ikutkan hati nak je aku lepas tangan, curi tulang. Tapi ibu aku dah ajar dari kecik-kecik lagi, jangan main dengan api. HUHU.

For these two week after hols, I felts like...ughh~ 




Sepanjang dua minggu ni, lepas balik sekolah je mesti macam biskut lemau dah...



p.s: All those co-cu activities pissed me off and makes me exhausted. -___-