Thursday, 2 May 2013

Hello May!




Hai haloo hoi wehh! HAHA. Hari ni hari ke-2 dalam bulan May tahun 2013. And hari ni sekolah aku dah start exam. 1st paper SP paper 1 and second Physic 2. Wokay semalam hari pekerja, cuti. 3/4 hari tuhh aku tak sentuh buku apa pun. Berlagak macam dah pandai sangat tak nak buka buku. Cehhh. Then petang-petang sikit, around 6 o'clock cam tuh baru sibuk nak punggah khazanah pelajaran fizik. HUHU.

Petang sampai malam, layan Physic jee. F4 and F5. Cikgu Sharmila aku yg comel lotey tuhh dah bagi exam spot, topic mana masuk. So, gentle laa study. Study pun gentle. Memang gentle la budak Pengakap ni. ^_^ HEHE. SP satu hapa pun tarak usik. Eleh SP je punn. Easy as ABC, 123. :P

Pagi tadi Alhamdulillah. Boleh jawab jugak la. JUGAK LAH?! apa tuh? Okay tak susah, tak senang. Macam tulahh. Okay 2 paper done. Esok, tomorrow paper Chemistry 1. Elehh bulat-bulat je pon. Boleh main tembak-tembak. Macam main polis entry wan tu jaga tuhh. Tembak je. Kalau kena matilah. Kalau tak kena hidup lagi. -.- *tah pape tah!* Watlek watpeace laa. Paper esok start lepas recess. Esok nak datang sekolah pukul 10 boleh? *abah kau! Pikir ini sekolah bapak kau?!* HEHEHE.

Okay okay. I should be study now. Tapi mata, kepala, jari still melekat kat laptop ni. Otak berkata macam macam. Jari pulak tak penat-penat menari tarian bangra atas keyboard ni typo itu ini. Twitter pun belum sign out lagi.

KNOCK KNOCK KNOCK! "Who's there?" "Chemistry books. Time's up. You GTG now!" "Easy pissy okay" 

Hahh buku tebal sudah memanggil. Anda jugak study kay. Jangan malas, remember that! Okay adios, wassalam~ ;)