Sunday, 16 December 2012

Cameron Aku Datang!



Haloooo! Apa khabar? Boleh ku bantu, masalah mu? Ecehhh ni na jadi Prof. Klon ke? HAHA.
Okay. Amacam korang punya holiday? Any vacations? Fun and enjoy? Huh? huh? Harap korang punya cuti best-best belaka. Kalau-kalau korang ada cuti jauh-jauh, jangan lupa bawak balik some souvenir okay. Beg LV made in Thailand pun takpa. Aku, kalau orang dah bagi memang aku guna baik-baik, jaga elok-elok even barang tiruan. HAHA :D 

Tittle kat atas "Cameron Aku Datang" . Ecehhh tittle macam film Istanbul Aku Datang pula. Hehe. Tuh Dian yang nak pergi ambil course kat Istanbul tapi aku ni ada family day kat sana. Keluarga belah bapak aku. So esok semua kulaan dari Jengka gerak ke Cameron. Aku tak tahulah nak rasa excited, happy or sadness. HUHU Hermm happy tuh memang happy and excited sebab dah lama tak join family day ni. Sedih sebab ibu wa tarak ikut sekali. Alorhhh tak best la cenggini. Ibu tak dapat cuti. Tapi sebab tuh jee, ada lagi sebab lain. Tapi, tak perlulah nak aku kecoh kecoh kat sini pasal hal family. Tak elok ulak kan. HUHU okay tapi memang. Ibu takada nanti tak best. Tak boleh jalan-jalan shopping, hirup udara segar, nyaman Cameron Higland tuhh. Tak boleh photoshoot sesama ber-latar-belakang-kan tumbunan nan menghijau. HUHU. Boring ar cenggini. :( 

Tapi takpalah, aku cuba happy dengan family day kali ni. Nanti kakak belikan something kay untuk ibu. Ibu order je kay :) Baju and grooming stuffs semua aku dah siap packing. Baju semua yang cantik-cantik je aku bawak. Baju buruk semua aku tinggal kat rumah untuk 2 hari. Biar naik juling mata auntie-auntie aku karang bila tengok aku yang tinggi lampai persis model ni. *bluekkk! mohon jangan perasan* :P HAHAHA. Eh, kat Cameron ada hot guys tak? HEHE I'm just asking mehh. Kot kot la mana tau, selain hirup udara segar bugar kat sana, dapat juga aku main-main mata dengan budak handsome. HEHE :P *gatey ya mu* "Hey hey, crush kau nak letak mana?!" eh suara sapa lah yang bising tuh? Crush aku tuh, pangkat crush jelaa. Tak lebih mana pun. HAHAHA :D

Okay esok nak kena bangun awal-awal, nak gerak terus ke Cameron Highlands. Berbanding dengan jarak rumah pakcikmakcik aku yg lain, rumah aku ni jaraknya panjang sikit berbanding mereka. So, esok kena bangun awal laa. Mereka watlek jelaa. HUHU. So malam ni nak tidur pukul berapa ek? Vamp macam aku tidur ke? Eh, aku vamp ke? or werewolf? Hey apa aku merepek ni. Tidur jelaa, jangan sampai kena tinggal sudahlah. HEHE. Okay. Till then bye ~