Wednesday, 12 December 2012

Happy 12.12.12



Assalamulaikum and hey peps. Guess what? Hari ni 12.12.12. So? Nothing special on me, just normal je. Takde pun sakit ke, demam ke, menteng je. Cool beb! Buat apa nak kecoh kepoh hipokrit pasal tarikh hari ni. Tarikh keramat la kononya. Hapelah sangat. Esok? Hmm...esok birhday 'adik' aku. HEHE. Esok birthday Taylor Swift. December 13th. Yang ke berapa tahun aku pun taktau. Aku ni mengaku jee #swifties tapi tahun dia ahir un aku tak tahu. Kat twiter ramai dah internationa swifties dah bising pasal esok. Lagak macam esok ada big party jee semua swifties dijemput untuk meraikan birthday Taylor. Tapi esok Taylor ada events  . So kira kebetulan ah ni. Ni pun aku tahu dekat website dia.

Eh preface aku tak pape tah. Typo merapu pasal Taylor Swift. Hahaha. Okay. Agak berabad,berdekad,berzaman juga aku tak typo menaipo kat blog ni. Last entry pun bulan June lepas. Fuhhhh lama weh. Well, science stream student. Busy mehh. Busy ke? Act malas. Since aku dah jadi AJK paling kuat kat twitter tuh, aku banyak mencoretkan segala yang berlaku pada setiap masa kat 'merpatibiru' tuh. Mudah, senang, simple, tak susah. Tweet je ikut suka hati,kepala, jangtung, otak kiri kanan kau. Tapi nasiblah siapa yang kena tweet limited tuh. Aku belum pernah kena lagi. Lucky! ;) HEHEHE.

Okay takda apa sangat nak cerita kat sini. Hanya sekadar untuk memenuhi ruangan entry di blog aku ni. Maklumlah 12.12.12 kan? Hmm...nanti ada cerita nak story mory kat sini aku rajin-rajinlah typo kat sni, bagi  orang baca, bagi orang stalk, bagi orang tahu apa aku buat. HUHU. Adalagi ke stalker-stalker tegar aku ni? Entah~ kbai :)