Monday, 4 June 2012

Segmen : Up followers Blog dan Twitter

Hey, pepps. Da seminggu cuti and lagi seminggu lagi start sekolah. Homework? Selak-selak then simpan balik -..- . Okay, tadi on 'merpati biru'-scroll page-check trendings-click Yasmin Hunwick-tweets takziah kepada keluarganya-Al-fatihah.

Then, blog walking sanun-sini then i found this cute blog. Scroll scroll scroll, then jumpa entry cara nak increasing your followers at blog and twitter. Then aku pon berminat nak tahu lebih details lagi. Cara dia mudah jee. Ikut step-by-step ye, murid-murid semua *cikgu tadika masa kecik-kecik dulu. Okay-okay.

1. Follow blog ini *i'll follow back soon
2. Follow my twitter *i'll follow back soon
3. Buat satu entry pasal "Segmen : Up followers Blog and Twitter"
4. Dalam entry tuh beriahu korang punya jumlah followers kat blog and twitter beserta dgn link nya.
contoh:
Blog: http://kautakbolehbaca.blogspot.com/ (49 followers)
Twitter: @freakyhanna (214 followers) 
 5.Tag kepada kawan-kawan korang *at least 2 orang. Dan pastikan mereka tahu. My victims is >>>
6. Lepas habis taip entry, hantarkan link korang pada komen entry blog ini.
Segmen ni beroperasi selama seminggu je (30 May 2012-06 June 2012) . Aku pon baru jumpa tadi. Masih sempat kalau korang nak join. Lepas habis segmen ni, senarai nama peserta akan di paparkan. Okay, selamat menambah 'askar' anda! kbai.

0 Komentar:

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*