Wednesday, 27 June 2012

Mereka cantik, mereka PANAS!

Halo dudes and peps! What's up? euwww! Habuk bersawang sana sini. Stinky! i dahlah arlegic dengan habuk. *okay itu gedik! Hmm...well da lama dah 'tulis diary' ,cenggini laa rupenya. Asyik tweet-tweet jee. Time tweet, pegang prinsip "FB and Blog da mati!" HOHO. Both of it da bosan. Kalau on pon hanya sekadar hendak memenuhikan tabs Google Chrome saja. Then biarkan saja page tuhh ternganga tanpa scroll apapa.

Blog ni aku da taktahu nk typo apa. Otak aku ni memanjang BLANK jee -.- terhantuk kat mana pon aku taktahu. Tapi, hari ni aku perah otak aku ni sehabis mungkin keluarkan idea nk typo entry baru. Aku perah otak mengalahkan jawab paper Addmaths taw. HUHU v_v *nasib baik tak sakit kepala. 

*Both of them are beautiful :)
Hahhh korang nampak tak sekeping gambar dua orang 'kakak' aku yang lawa ni? :P HOHO . ehem nak cakap on the positive sides je kay. first, kiri. Kenalkan sapa? Tipulah kalau tak kenal. Opah wa pon fanantik dengan dia, inikan pula korang. Nur Fasha Sandha bt Hassan or commercially known as Fasha Sandha. *aku baru wikipedia :P . HAHA. first aku nampak dia acting dalam film Black Maria. Cute jee dia time tuhh. Hehe. Then nama dia mula meletop kebaboomm dalam industri seni tanah air ni. Makin femes, makin popular, then now da jadi isteri orang dah. HAHA. to the boys yg kat luar sana simpan saja niat korang nak masok meminang. :D. 

*selamat di'ijabkabul pada 27 April lalu

Okay habis cerita pasal Fasha. Now sebelah kanan tuh pulak. one of the participants Dewi Remaja. Orang nya lawa, cantik, cun. semua ada kat dia tuhh. sampai boys kat class aku berebut mengaku tuhh awex mereka. Ishhh ishh ishhh. *geleng kepala. tak ada apa sangat nk cakap pasal dia. Hanya mampu cakap she's beautiful. Artis baru nak berjinak-jinak mencipta nama. 

Dorang berdua ni masing-masing nama sedang meningkat di persada seni tanahair. Kontroversi pon tak sudah-sudah. *okay shut up! Aku bukannya reporter gossip artis, nak cerita itu ini kat sini. But ini apa yg aku observe and compare. Both of it PANAS ! Gtg, kbai ! 

0 Komentar:

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*