Wednesday, 27 June 2012

Mereka cantik, mereka PANAS!

Halo dudes and peps! What's up? euwww! Habuk bersawang sana sini. Stinky! i dahlah arlegic dengan habuk. *okay itu gedik! Hmm...well da lama dah 'tulis diary' ,cenggini laa rupenya. Asyik tweet-tweet jee. Time tweet, pegang prinsip "FB and Blog da mati!" HOHO. Both of it da bosan. Kalau on pon hanya sekadar hendak memenuhikan tabs Google Chrome saja. Then biarkan saja page tuhh ternganga tanpa scroll apapa.

Blog ni aku da taktahu nk typo apa. Otak aku ni memanjang BLANK jee -.- terhantuk kat mana pon aku taktahu. Tapi, hari ni aku perah otak aku ni sehabis mungkin keluarkan idea nk typo entry baru. Aku perah otak mengalahkan jawab paper Addmaths taw. HUHU v_v *nasib baik tak sakit kepala. 

*Both of them are beautiful :)
Hahhh korang nampak tak sekeping gambar dua orang 'kakak' aku yang lawa ni? :P HOHO . ehem nak cakap on the positive sides je kay. first, kiri. Kenalkan sapa? Tipulah kalau tak kenal. Opah wa pon fanantik dengan dia, inikan pula korang. Nur Fasha Sandha bt Hassan or commercially known as Fasha Sandha. *aku baru wikipedia :P . HAHA. first aku nampak dia acting dalam film Black Maria. Cute jee dia time tuhh. Hehe. Then nama dia mula meletop kebaboomm dalam industri seni tanah air ni. Makin femes, makin popular, then now da jadi isteri orang dah. HAHA. to the boys yg kat luar sana simpan saja niat korang nak masok meminang. :D. 

*selamat di'ijabkabul pada 27 April lalu

Okay habis cerita pasal Fasha. Now sebelah kanan tuh pulak. one of the participants Dewi Remaja. Orang nya lawa, cantik, cun. semua ada kat dia tuhh. sampai boys kat class aku berebut mengaku tuhh awex mereka. Ishhh ishh ishhh. *geleng kepala. tak ada apa sangat nk cakap pasal dia. Hanya mampu cakap she's beautiful. Artis baru nak berjinak-jinak mencipta nama. 

Dorang berdua ni masing-masing nama sedang meningkat di persada seni tanahair. Kontroversi pon tak sudah-sudah. *okay shut up! Aku bukannya reporter gossip artis, nak cerita itu ini kat sini. But ini apa yg aku observe and compare. Both of it PANAS ! Gtg, kbai ! 
Monday, 4 June 2012

Segmen : Up followers Blog dan Twitter

Hey, pepps. Da seminggu cuti and lagi seminggu lagi start sekolah. Homework? Selak-selak then simpan balik -..- . Okay, tadi on 'merpati biru'-scroll page-check trendings-click Yasmin Hunwick-tweets takziah kepada keluarganya-Al-fatihah.

Then, blog walking sanun-sini then i found this cute blog. Scroll scroll scroll, then jumpa entry cara nak increasing your followers at blog and twitter. Then aku pon berminat nak tahu lebih details lagi. Cara dia mudah jee. Ikut step-by-step ye, murid-murid semua *cikgu tadika masa kecik-kecik dulu. Okay-okay.

1. Follow blog ini *i'll follow back soon
2. Follow my twitter *i'll follow back soon
3. Buat satu entry pasal "Segmen : Up followers Blog and Twitter"
4. Dalam entry tuh beriahu korang punya jumlah followers kat blog and twitter beserta dgn link nya.
contoh:
Blog: http://kautakbolehbaca.blogspot.com/ (49 followers)
Twitter: @freakyhanna (214 followers) 
 5.Tag kepada kawan-kawan korang *at least 2 orang. Dan pastikan mereka tahu. My victims is >>>
6. Lepas habis taip entry, hantarkan link korang pada komen entry blog ini.
Segmen ni beroperasi selama seminggu je (30 May 2012-06 June 2012) . Aku pon baru jumpa tadi. Masih sempat kalau korang nak join. Lepas habis segmen ni, senarai nama peserta akan di paparkan. Okay, selamat menambah 'askar' anda! kbai.