Tuesday, 22 May 2012

NifandMsar ♥

Huiyy huiyy huiyy... hapela panggil orang huiy huiy. Kesah pulak aku! *not in mood! Yesterday, my checks tersangat-sangatlah penat sebab senyum bukan main lebar sampai ke lubang telinga! i'm grinned so much damn! but today mulut aku muncung mengalahkan burung belatuk.

Act, da lama aku nak buat benda ni. Tapi, baru sekarang terhengeh-hegeh nak buat. last-last....hmm. padan muka laa kan! Semalam aku terjah abe koperasi Esempi terchinta, Aizad. Then aku cocet-cocet tanya pasal HBN 2012. Excited bebenor aku dengan Nurin tanya. Then Aizad cakap tempat maybe da full. Aku dgn Nurin speechless kejap! *_* Toing! Nanti Aizad tanya Tuan Zai. Okay aku dgn Nurin masok class dengan senyuman yg tak lekang di bibir. ^_^ *masih menanti.

"Berbunga-bunga. Dalam hati ada taman. Senangnya dalam hati!" 
Itulah nyanyian sumbing dalam hati aku tika itu. Excited and happy bebenor. macam dapat ke tak pergi karang. HUHU. Tapi, langit tak selalunya cerah ~

Hari ini, pikir lepas sekolah nak shopping beli barang kem. Tapi,.... kejap aku nak story sikit ni. Habis je paper AddMathsII, terus attact koperasi. Nurin da berdiri di mka pintu koperasi. Kami datang dengan harapan yg tinggi menjulang! *kalah Empire States. Aku setia menjadi tunggul kat tepi pintu. Dengar je Nurin jerit "Ehh kau biar betul?!" aku kaget! Rasa hambar mula menerjah. ouhh tidak! adakah ini penamatnya?! *i'm so dramatic! 

Jawapan yg Aizad bagi bukan yang kami harapkan dari semalam. Tempat da full then nama pon da check-in. So, tak da laa! Then aku...cover muka! Oh My English! Oh My Allah. I never meet MSAR again. Timee tuh rasa macam nak nangis daa. :'( But i'm still cover muka. Beredar meninggalkan koperasi menuju ke Ala Cafe. Langkah yg lemai lolai, ku turuti juga langkah Nurin yg semakin laju ke tempat yg da macam pasar borong Rawang! Huh! *melayan perasaan yang hiba.

*Huwarhhhhh!
Aku merengek mengalahkan budak kecik. Budak kecik kat atas ni nangis comel, tapi kalau aku....Allahualam...udah-udahletew. *pujuk diri sendiri. Time paper English II, hatiku gundah-gundalah.! 
Huwarhhhhhhhhh! Tak dapat jumpa MSAR ! Seem like i'll meet you in other Jamboree. 

~once a scout, always a scout~
~there's no Jamboree without Scouts~

*see?! :'/

0 Komentar:

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*