Saturday, 19 May 2012

♥ 3 Things That BF Wants From their GF ♥

Hey, peps! i gonna to typo about couple things. Well i'm single. Happy go lucky Single. :D Status AVAILABLE or NOT-AVAILABLE ni?! Kesah pula aku ! tak heran pon laa. Jodoh itu Tuhan yang tentukan. Matlamat aku sekarang is study betul-betul. And BF aku sekarang is BUKU SEKOLAH. HAHA :D *nonsense preface

Okay,okay, okay. To the girls who is new to familiarize herself in romance love, she is often blur about what is their BF want. If we see that, the BF is actually just want to marriage and doing sex or more than that? HOHO here the answer.

Love is a serious relationship because it involve emotional. Each partners have their own requirements. For boys they only want 3 things from his girls >>>

1.Become a loyal listeners.
As a boys is ready to become a loyal listeners, they also want their girls do the same thing. Boys is hard to impress something unless to the person who they only believe. So, they always want tell something to their girlfriend.
2.Remember Important Things.
Lelaki ni fikirannya beza sikit. Mereka lebih fokus pada wang, kuasa dan keseluruhan perkara. Bebanding wanita yang fokus pada kasih sayang dan memikirkan sate perkara satu persatu. *berani aku cakap ni!
Jadi, lelaki ni jenis yang pelupa sikit pada perkaa-perkara kecil yang penting. Mereka ni selalu memikirkan satu perkara secara satu keseluruhan iaitu TERAS. *Ingatnye, girls! Their really needs a help from their girlfriend to memories the small important things.
3.A Sufficient Attention
Lelaki akan menjadi terlau manja pada pasangannya. So, girls...pandai-pandai la korang layan karenah mereka ya. HAHA. and mereka juga mahukan perhatian dari girlfriendnya. Mereka taknak perhatian pada setiap masa tapi nak pastikan yg girlfriend dia ingat ke tak pada mereka tuh. 
So girls and boys, there is no perfectly life. Therefore, anda berdua masing-masing perlu saling memahami antara satu sama lain supaya takada sebarang problem yg timbul dalam menjalinkan hubungan. Hope dengan tiga perkara di atas tuhh hubungan korang lebih sweet - happily ever after :)

0 Komentar:

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*