Thursday, 26 January 2012

icon for cbox


hye pepps! HOHO lame tak update blog an? HEHE kinda busy with school activity laa. Form 4 kan?! Amek class science stream. subject sume POWER punyer. Addmaths, Sains pertanian, Biology, Chemistry. Physics?! lagi lahh saket otak aku nk paham formula nye. HUHU pape pon i'll try the best for all this subject. Nak study betol2 tamaw main2 lagi. Dalam class da lah ade 2 org ex-KRK. so, dorang nilah my saingan segit aku. Kalu ade test or exam nanti, aku nak name aku mesti tersenarai dlm 10 students yg the best. Don't want no. up to 10. *kalu bole nak dalam top 5 HEHE :P. HUHU. nak belajar betol2. nak consertret *tah betol ke aku eja nie. 

Ehh?! ni ape ni?! salah tajuk ni. HUHU. ni aku nak tukar icon cbox aku kat blog ni. HEHE. ni pon  aku edit sendiri. wateva laa korg nk ckp ape. Cantik, lawa, buruk, jelik or ape pon ikut sukasuki aku laa. aku da try the best. korang ade?! xde kan. so, diam! :P 




aku buat kaler cream sebab aku punyer suke lah. btw, my blog ni pon kaler coklat and cream an? HEHE. klah, aku nk tukar icon ni skrg. then, nanti korg tgk laa jadi ke tak. HUHU. kbaii :)