Tuesday, 3 January 2012

Back to School :D



*curi from Encik Google.


Hye korang! sok da start skola kan?! *da tahu tanye pulak :P heyyy, rase malas pulok nk bangon pagi esok. Yelaa, da cuti 2 month ni. Matehari da tengak, baru aku terjun dari katil. HEHE. Well, this is me! Kdah stop citer pasal cuti ni. Yesterday was Isnin, today is Selasa, and tomorrow is Rabu. HOHO. 4 Jan 2011. Hari pertama ke skola, akan ku lalui dgn senyuman yg tak lengkang di bibir. :)) . Don't forget! start dgn Bismillah ye anak-anak.

Beg sekola? Stationary? Uniform? kasot? *yg part 'dlm' tuhh pon jgn lupe gakk ye :P Korang da ready sume? Aku dah! Siang-siang da buat. Korang yg tak buat lagi tuhh, better prepared skrg. Tak nak nnti sok korang kelam kabot. Sape yg susah? Korang jugakk kan. :) Sok aku Form 4. 16 year old. Next year form 5 and next year jugak SPM. OMG!!! Cepat nye mase berjln. Tak rase doe! Pape pon, i'll do the best for my EshhPieErmm. Stop sudah psl PieErmmArr! Buang jaoh-jaoh kat dlm laut. Tamaw citer da.

Sok maybe aku masok class 4C. Class Sains Pertanian. Dalam otak dah set. sok aku kene berjuang habis habisan untk dptkan tmpat duduk tengah-tengah. Bawah kipas! Ingat tu! Aku da cop dulu. Welkkk! Bla laa lu! Wa dpt dulu. *sape cepat dye dapat :P And kat sebelah aku haruslah salah seorg dari merka ni. *tapi, aku tak sure dorg same class dgn aku ker tak.



HEHE. This all my lovely friends. Aku syg dorang :') Hope dorang stay kat ESEMPI lagi. Adelah kotw 2-3 dari mereka nk pindah. HUHU :( . kdah, aku tataw nk taip ape lagi. sok nk skula. nak tito awal. Btw, aku da janji dgn 'dye' nk jumpe kat skula sok. Excited k skula ni. HEHE . Don't wanna be late. See u tomorrow ye ;) Kbaii ~

0 Komentar:

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*