Sunday, 12 June 2011

i miss ESEMPI T_T

Hye,korang! Assalamualaikum... da 2 minggu da cuti nie. Sok da start skula blek. Huhu…kejap jew an?? Pejam celik, pejam celik.. da abbess cuti daa…pas2 homework bertimbon lg kt dlm beg skula 2. tp, ade ar ckit yg siap. just siap wt bnde folio2 yg memeningkn 2 laa…ni unn sbb tachap2 ckit org len pnyer folio. Hehehe J…akhirnyer, dgn hasil titik peloh sye, berjam-jam mase sye abezkan dok mengadap kertas putih jer…saket pinggang ni lame2 duduk membongkok utk siapkn due-due folio 2…hushhh… =S sok da skula…ermmm, rindu ar dgn sume member2. ape larh agknyer kabor dorg erkk??? Entah sehat ke tidak…entah idoop lg ke x…haha J harap dorng sume dlm keadaan sehad jerr…sume brg skula da siap packing. Baju da iron, kasut da ready kt pintu, da suson da time table, da siap da isi air…ermm…pe lagi yg blom??? Ouhh…tito. Hehe….blom nantok lg lar…tngh syok sngt ni ‘menulis’ diary ni. Hehe~ …

Last lepak dgn member, adlah time ari guru 2. memang best ar. Sume gempak! 4 jam kteorng abezkn mse kt pondok burung 2. dok maen gitar n melalak ramai2 kt situ. Haha…mcm2 lgu yg kteorng nyanyi. X join unn program ari guru. Rugi unn x kesah. Lg unn, ari guru dis year x meriah sngt. Dorng wt kt dlm dewan sbb ujann. So, x best ar. Kne bersesak-sesak kt dlm dewan 2. x maw aq! X cukop oxygen krng. Huhu -_-… :P

What ever je laa…nak layan fb laa…berlambak notif msok ni. Krng x smpat plak nk check. Hehe~ …t kalo de ceriter menarik  lg, sye akn share lg kt sni. Minx diri duluw…gtg, bye… ;)



Coretan,
<3 nifdanmsar <3

0 Komentar:

Post a Comment

Terima kasih sebab sudi menerjah ke ruangan saya kali ini.
Anda diwajibkan untuk komen. Amaran keras!
*ceh tipu je HAHA =P*